100zł jest jedynie za kartę flota.zygmunt1 pisze:Karty sprawdzają tak samo jak Flotę, za tankowanie na inne auto kartę zatrzymują. Pracownik ma ok 100 pln za zatrzymaną kartę Flota czy Biznes. Miła pani na stacji Orlen w Krakowie na Rondzie Kraka powiedziała, że numery rej. na karcie Biznes można zmienić. Ja mam kartę z Punto więc dam ją siostrze.
Pozdrawiam.
michal1045 pisze:A sprawdza ktoś w ogóle, czy na karcie z danym numerem rejestracyjnym nie tankujemy innego pojazdu?
Można drugąDudi pisze:Czy mając na samochód już jedną kartę wyrobioną, można wyrobić na te same blachy drugą, czy trzeba tą pierwszą zlikwidować?
Bo w sumie to też bym wziął tą z rabatem 8gr/l, bo na mojej ostatnio sprawdzałem i mam 4gr/l![]()
Proszszsz, chociaż tak mogę się kolegom z klubu przysłużyćmichal1045 pisze:Dzięki Damianie za dane
Bo każda stacja wysyła do centrali ceny konkurencji i na tej podstawie są ustalane ceny na podobnym poziomie.daghda pisze:W Rybniku jest podobnie, większość stacji ma podobne ceny a najdroższi jak zawsze są Shell i BP
Po rabacie, w Rybniku mam 1-2 grosze różnicy od najtańszego paliwa z Crab'a albo tego noł-nejma na Wodzisławskiej. We Wrocku póki co badam sprawę