Rabaty na paliwa Orlen - karta Biznestank
Rabaty na paliwa Orlen - karta Biznestank
Co myślicie o takich kartach? 8 gr na orlenie i 5 gr na bliskiej.
Nie do końca wiem jak je się wyrabia bo nie wgryzałem się w temat ale wiem że na Stowarzyszenie Klubu da się.
Inne kluby działają prężnie w tej materii
Nie do końca wiem jak je się wyrabia bo nie wgryzałem się w temat ale wiem że na Stowarzyszenie Klubu da się.
Inne kluby działają prężnie w tej materii
Pozdrawiam
Cysiek
Lancia Lybra 2,0 LX 20v 154KM
LPG: Stag IV, KME Silver, Reg Fast
Cysiek
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Re: Rabaty na paliwa Orlen - karta Biznestank
No i mamy takie karty, wystawiane przez inny klub. Sam jeden klub jest za mały, żeby takie rabaty osiągnąć.
Tutaj swego czasu organizował to kolega Weeb. Spróbuj się z nim skontaktować, ewentualnie na stronach klubu MB/8 albo: http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/vi ... hp?t=47677
PS. Bliskiej już nie ma.
Tutaj swego czasu organizował to kolega Weeb. Spróbuj się z nim skontaktować, ewentualnie na stronach klubu MB/8 albo: http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/vi ... hp?t=47677
PS. Bliskiej już nie ma.
O "fieście" to wiem bo znajomy mi podesłał link. Szkoda że we "włoszczyźnie" się nie przyjęto. Przeglądałem fora fiata i alfy. Tam temat był poruszany ale odsyłano ludzi właśnie do forda lub seata.
No nic w fordzie zamówię.
Dzięki za info.
No nic w fordzie zamówię.
Dzięki za info.
Pozdrawiam
Cysiek
Cysiek
Mam takie karty od chyba 3 lat, zamawiałem przez forum volvo, skrzyknęliśmy temat i przekazaliśmy do klubu fiesty, wszystko działa na ON PB i LPG.
Cysiek, będziesz kombinował te karty na forum Forda? Jak tak to daj znać, bo chętnie ze 2-3 sztuki bym jeszcze sobie zamówił 

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
A są za używanie takiej karty jakieś opłaty czy coś? Na jakich zasadach są wyrabiane?
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...
Opłat nie ma żadnych, poza jej zakupem tj. 10 zl plus 2zl przesyłka. Stowarzyszenie podpisuję umowę w jakimkolwiek punkcie Orlenu. I tam deklaruje ilość zakupu paliwa miesięcznie a wtedy wpadasz w widełki zniżkowe. Najwięcej upustu jest 8 gr na litrze. Czytałem na forum fiesty ze obroty mają bardzo duże i spokojnie takową zniżkę dostaje posiadacz karty. Karta jest do konkretnego auta tzn. jest na niej nr rejestracyjny. Opisałem to bardzo ogólnikowo. Ja będę sobie załatwiał. FXX jak się ogarnę to odezwę się do ciebie.
Minusem jest to że trzeba czekać na tą kartę ok 2 miesiące a zapłacić trzeba z góry
Minusem jest to że trzeba czekać na tą kartę ok 2 miesiące a zapłacić trzeba z góry
Pozdrawiam
Cysiek
Cysiek
- michal1045
- Klubowicz
- Imię: Michał
Jakby ktoś coś organizował to my będziemy również chętni, bo ostatnio tylko na Orlenie tankujemy.
Pozdrawiam Michał, syn Geparda
Y 1.2 8v Cosmopolitan + Delta 1.4 Tjet 120 KM LPG
W rodzinie są jeszcze Y 1.2 8v Marie Clarie + BX 1.9 TRI + + Dodge Grand Caravan 2007
Były Kappa SW 2.4 TDS, Y 1.2 16v, Piaggio ZIP 2010, Phedra 2.0 JTD

Y 1.2 8v Cosmopolitan + Delta 1.4 Tjet 120 KM LPG
W rodzinie są jeszcze Y 1.2 8v Marie Clarie + BX 1.9 TRI + + Dodge Grand Caravan 2007
Były Kappa SW 2.4 TDS, Y 1.2 16v, Piaggio ZIP 2010, Phedra 2.0 JTD

Jak ktoś chce, to w okolicy Rybnika lub ewentualnie Wrocka, mogę komuś spróbować wyrobić takie karty w ramach klubu Seata Ibiza 
I nie trzeba czekać aż dwóch miesięcy

I nie trzeba czekać aż dwóch miesięcy

Damianie, a klub Ibizy jakie zniżki posiada?
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Pamiętajcie jeszcze o jednym, że faktury nie weźmiecie, to dla tych, którzy potrzebują do odliczenia.
- 0.08 PLN na wszystkie rodzaje paliw.FXX pisze:Damianie, a klub Ibizy jakie zniżki posiada?
A to ciekawe - bo FV dostałem już parę razy. Zawsze mówię, że "paragon wystarczy, kolega i tak zbiorczą dostaje".luka pisze:Pamiętajcie jeszcze o jednym, że faktury nie weźmiecie, to dla tych, którzy potrzebują do odliczenia.
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Jak dobrze rozumiem, to chodzi o to, że fakturę w ogóle dostaniesz, ale nie na swoją firmę, tylko na firmę/klub/stowarzyszenie, na które jest wystawiona karta. Więc prowadzącemu własny biznes na kij taka fakturadaghda pisze:A to ciekawe - bo FV dostałem już parę razy. Zawsze mówię, że "paragon wystarczy, kolega i tak zbiorczą dostaje".luka pisze:Pamiętajcie jeszcze o jednym, że faktury nie weźmiecie, to dla tych, którzy potrzebują do odliczenia.

To zmienia postać rzeczy.Dudi pisze:Jak dobrze rozumiem, to chodzi o to, że fakturę w ogóle dostaniesz, ale nie na swoją firmę, tylko na firmę/klub/stowarzyszenie, na które jest wystawiona karta. Więc prowadzącemu własny biznes na kij taka fakturadaghda pisze:A to ciekawe - bo FV dostałem już parę razy. Zawsze mówię, że "paragon wystarczy, kolega i tak zbiorczą dostaje".luka pisze:Pamiętajcie jeszcze o jednym, że faktury nie weźmiecie, to dla tych, którzy potrzebują do odliczenia.![]()
Damianie, a byłbyś w stanie wyrobić 3 takie karty i wysłać je Pocztą Polską? 

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5