Pogoda super tylko pozazdrościć :0
Moderator: wujekp
Zrobiłam to tylko dla tradycji. Nie boję się jeździć integralką jak niektórzy sugerowalitomek pisze: Zeby tradycji (zainteresowani wiedza o co chodzi) stalo sie zadoscNatka przyjechala na zlot pociagiem
sebol pisze:Dmuchane sanki robiły furore![]()
Pogoda super tylko pozazdrościć :0
Co do zon - masz oczywiście rację, co do lizania palców za integralką - wszystko ładnie pieknie- problem w tym, ze to auto nie jest moje. Ta zgrabna babeczka z dwójka uroczych dzieci jest jej włascicielką, co jak rozumiem zwiększa jeszcze Twój poziom zazdrościMaryjan pisze:Jarek ma INTEGRALKĘ że palce lizać.A żony i dziewczyny macie że tylko pozazdrościć
tomek pisze:Czyli Przemas z Karoliną przyjechali 13-tą Lancią
To wyjaśnia wiele
Kto robił fotki z nocnego wypadu do wąwozu?
I jeszcze jedna wazna informacja.
Zeby tradycji (zainteresowani wiedza o co chodzi) stalo sie zadoscNatka przyjechala na zlot pociagiem
Marcinku jestem gotowa bronić Cię własną piersią, przed moim cudownym mężem.oraz szczególnie Magdzie, że powstrzymała Kubę przed robieniem pobudki skoro świt.
Żałuj Piotr, żałujNo i sprawa się rypła ... 8:' ]:-)
Widzę że było lepiej niż widać na zdjęciachŻe też nas nie było
![]()
Oj żałuję, żałuję. Chyba zresztą widaćmagdag pisze:Żałuj Piotr, żałujNo i sprawa się rypła ... 8:' ]:-)
Widzę że było lepiej niż widać na zdjęciachŻe też nas nie było
![]()
W Białce na podobnych śmigaliśmy. Więc jakby co ...bufi pisze:Też się przyłączę w żalui gratulejszyn
Te opony to niezły patent oj niezły , dlaczego u Nas takich niema
, przecież górek i śniegu nie brakuje
ech już mi tęskno za takimi spotkaniami .