Kappa - wywalenie katalizatora
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Zrobisz jak uważasz ja jestem bardzo zadowolony
przedtem Lancia Thema 2.5 Turbo Diesel
A jak kupujesz zwykłą rurkę to jest inaczej?"Kubek" pisze:Mlody ale zaby zalozyc (kupic strumienice) trzeba najpierw wiedziec jakie ma sie Fi rurek w wydechu i jakie ejst Fi strumiennicy bo potem spwanie, korjenie i same klopoty

Dedra 2.0 TDS
panowie wywaliłem kata z zety i łatwiej się zbiera na wolnych , głośnośc taka sama , w dieslach nie robia analizy spalin ani nie sprawdzaja kata więc śmiało
A jesli chodzi o stumienice to niedokonca jest prawda ze nic niedaja zalozona odpowiednio (obliczona odleglosc od silnika) i takie tam daje cos moze nieiwem jak to sie ma w silnikach turbo doladowanych ale w wolnossacych daje na pewno.
DEDRA INTEGRALE
rok 1992, skóra, przebieg 200 tys
180 pajacyków pod maska
STAG 300
661315659
rok 1992, skóra, przebieg 200 tys
180 pajacyków pod maska

STAG 300
661315659
-
- Kontakt:
Cały syf wpada do przedostatniego tłumika [ przedtem zatrzymywał sie w katali]. i on dostaje w dupe u mnie brzeczal i gwizdał słychac było jakby oderwał sie w nim jakis element teraz jest luksio
przedtem Lancia Thema 2.5 Turbo Diesel
-
- Kontakt:
ja właśnie wczoraj wydarłem z kappy katalizator , rozciołem wydarłem ceramike i go zespawałem do kupy . teraz chodzi żwawiej i ten delikatny ryk trochę dodaje wigoru.
a podobno można ten środek sprzedać, jeśli znacie namiary w warszawie na kogoś kto by to kupił to z góry dzięki i za ile?