Witam Was Serdecznie Drodzy Klubowicze ..

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

fenixs
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: fenixs » 29 mar 2007, 14:36

Witam Was Serdecznie Jestem Bodajże Jednym z Młodszych Użytkowników Tegoż Forum .. Czytając Je Jestem Pełen Podziwu .. Szczerze Mówiąc ... Uważam Was Za Ludzi z Wielką Klasą.

a Więc Coś O Mnie W Sierpniu Ubiegłego Roku Zdałem Prawo Jazdy Kat. B Za Drugim Razem .. i Zaraz Potem Kupiłem Fiata Uno 1.0 + Gaz .. :) Samochodzik Służył Mi To Poniedziałku ... w Poniedziałek Sprzedałem Go Członkowi Uno Klub Polska ... Przypadkowo Zobaczyłem Wnętrze Kappy i Po prostu Pokochałem Ten Samochód .. Ja Mam 19 Lat Mieszkam w Żyrardowie Ok 45 Km Od Warszawy Na Pd - Zachód ...

Szanowni Klubowicze Chcę Zostać Waszym Członkiem .. Aby To Uczynić Chcę Kupić Lancie Kappę .. Troszkę Się Obawiam Że Nie Będzie Mnie Stać Na Eksploatację Ale Mam Rodziców a Oni Pomogą .. :) Tak Więc Po Sprzedaży Auta Mam 5.600 Złotych Gotówki Sądzę Że Rodzice Pomogą i Będę Miał Około 12 000 ... Oczywiście Nie Oczekuje Ideału Ale Chciałbym Auto w Skórze i z Elektryką ...

Nie Ukrywam Ze Ten Samochód Ma Prawdziwą Duszą i Robi Ogromne Wrażenie a Wszystkie Samochody Typu BMW i Stare Audi To Nic Przy Tym Samochodzie ... Ja Chciałbym Zaszokować Troszkę Swoich Znajomych Takim Ciekawym Autem .. i Chciałbym Nim Długo Jeździć .. Planuje Zakup Sinika 2.0 20V w Gazie Lub Zagazować Chyba Że Macie Inne Zdanie i Polecacie Coś Innego .. Może Któryś z Klubowiczów Wie Coś o Fajnej Kappie .. Albo Będę Systematycznie Przysyłał Wam Oferty a Wy Powiedzieli Byście Co nieco .. Kappę Kupię Napewno ..

Aaa i Liczę Na To Że Przy Zakupie Będzie Przy Mnie Jakiś Klubowicz :)

Serdecznie Pozdrawiam ...
Nie znalazłem odpowiedniej Lancii, ale kocham tę markę, OBIECUJĘ kiedyś kupie sobie Kappę.

Jak na razie posiadam śliczną granatową Hondkę Civic 1.5 - Gaz Sedan '94

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 29 mar 2007, 14:45

: witaj :
może coś takiego Kappa 2.0 Turbo
Ostatnio zmieniony 29 mar 2007, 14:56 przez trigojunior, łącznie zmieniany 1 raz.
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

Awatar użytkownika
EWCIA
Klubowiczka
Klubowiczka

Post autor: EWCIA » 29 mar 2007, 14:48

Witamy witamy :D fajnie słyszeć miłe słowa o Nas.... :tany:
hmm..czy wiemy coś o Kappie do sprzedaży :hmmm: ...wiemy :idea: ..przecież ja sprzedaję swoją :mrgreen: jednak to nie silnik 20v :wink:, ale autko wychuchane z każdej strony... 8) :smiech3:
Daj znać jak znajdziesz coś interesującego...chłopaki zawsze doradzą..albo "delikatnie odradzą" :wink:
Pozdrawiam i zapraszam na spoty w celach integracyjnych :D
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT ;-)

Awatar użytkownika
darkobo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darkobo » 29 mar 2007, 15:00

Jak poczekasz, to około czerwca - lipca będzie do kupienia kappa 2,0 20V bez gazu, w dobrym stanie i za nieduże pieniądze.
homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie ;) )

Awatar użytkownika
Młody
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: Młody » 29 mar 2007, 15:10

: witaj :

Teraz jest do Kupienia 3.0 V6 bez gazu. :D
Dedra 2.0 TDS

fenixs

Hmm ...

Post autor: fenixs » 29 mar 2007, 15:26

Ta Kappa Turbo Fajnie Wygląda .. Ale Jakby Nie Było Jest Za Droga ... a Właśnie Pytanie Jeszcze Jedno w sumie Nie Zależy Mi Na Osiągach .. Tylko Na Samej Jeździe Kappą .. Skoro Tak To Która Będzie Najekonomiczniejsza Dla Mnie a Może Raczej Która z 2.0 Najlepiej Nadaje się do Instalacji Lpg .. Bo Są 3 Jesli Sie Nie Myle 20 V, 16V i 16 V Vis Tak .. ?
Nie znalazłem odpowiedniej Lancii, ale kocham tę markę, OBIECUJĘ kiedyś kupie sobie Kappę.

Awatar użytkownika
darkobo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darkobo » 29 mar 2007, 15:38

Nie słyszałem o kappach 16V
Dwulitrowy silnik kappy ma 5 cylindrów, a zatem 20 V (145 KM) i 20V VIS (155 KM).
homo homini Lancia (est)

fenixs

Aaa

Post autor: fenixs » 29 mar 2007, 16:00

OK ... Chyba Że Tak nie Wątpię Że Się Pomyliłem :0 Tak więc Te Dwie Co Zostały Wymienione i Turbo ..

A Teraz Wracam już Do Tematu Czyli Która Jest Najekonomiczniejsza a i oceńcie Tą kappę .. może Ktoś By Ją Obejrzał i Ocenił .. ? Wkońcu z Mazowieckiego .. :0 Ja Tam Się Nie Podejmuje .. Co Prawda Na Ogólnym Forum Mówi Się o Niej Ale Ja Jakoś Mam sympatie Do Waz Mazowieccy klubowicze :)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2341758

A i Od Razu się Pytam Jak Ten Długi Link Zastąpić Jakimś Słowem Hiperłączem .. ?[/url]

Awatar użytkownika
darkobo
Klubowicz
Klubowicz

Re: Aaa

Post autor: darkobo » 29 mar 2007, 17:24

"fenixs" pisze:Pytam Jak Ten Długi Link Zastąpić Jakimś Słowem Hiperłączem .. ?
zacznij od tego
a następnie poczytaj tutaj
Powodzenia
homo homini Lancia (est)

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 29 mar 2007, 18:42

a nie brałeś pod uwagę diesla???
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 29 mar 2007, 21:21

Witaj witaj :D

Pomożecie? Pomożemy! 8)
Ta fura, którą wrzuciłeś wygląda bardzo ładnie! Trzeba by ją dokładnie obejrzeć...
Mądrze robisz kierując się ekonomią, a nie tylko osiągami auta- u mnie masz plusa, zwłaszcza biorąc pod uwagę Twój wiek 8)
Kolejny plus za to, że, znowu mimo wieku :wink: , nie podobają Ci się niemieckie czołgi :mrgreen:

Jednym słowem- witaj wśród swoich :tany: :tany: :tany:

Przesyłaj oferty- zweryfikujemy :wink:

Pozdrawiam i szerokości! Radicz.

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 29 mar 2007, 23:27

"Radicz" pisze: Kolejny plus za to, że, znowu mimo wieku :wink: , nie podobają Ci się niemieckie czołgi
ja ostatnio jak powiedziałem dziadkowi że chce Lancie to powiedział żebym sobie predzej golfa kupił bo to super samochód a nie jakieś : cenzura : Lancia
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

fenixs

Hmm ...

Post autor: fenixs » 30 mar 2007, 0:37

Tak Więc Niemieckie Czołgi Te Wszystkie BMW To Samochody Bez Duszy .. a Lancia Kappa To Samochód Ekskluzywny Nie Szpanerski i Strasznie Komfortowy .. a Gdy Dowiedziałem Się Że Słuzyła w Ministerstwie Kultury To Już Wogóle .. Jak Dla Mnie To Wyposażenie Podobne w Podobnej Cenie Ma Seria Starych Beemelk z Początku Lat '90 ale To Beemka Nic Więcej .. Dla Innych "Aż" Dla Mnie "Nic" ..

a Odpowiadając Na Pytanie Nie Biorę Pod Uwagę Diesla Tylko dla Tego Że Niestety Pierwszy Roczek Przynajmniej Kappka Przemęczy Się Pod Blokiem :D

a Właśnie .. Jedno Pytanie .. Ja Nie Orientuje SięZa Bardzo w Każdym Bądź Razie Czytałem Forum o OC :) Uno 1.0 Stawka Podstawowa 880 Zł a Kappka Poj > 2.0 - 1200 zł :) Różnica Minimalna Przy Takiej Rozbieżności ... w Związku z Tym Nie Boje Się Już Dużej Pojemności Silnika ale Właśnie Ekonomia Decyduje o 2.0 ... Mnie Zadowoli Samo Posiadanie Takiego Wspaniałego Autka ... Będę Chuchał i Dmuchał Na Nią w Miarę Możliwości Finansowych ...

a i Zapomniałbym .. w Związku z OC i AC ... Czy Bieżące Naprawy Pokrywa AC i Jakieś Serwisy Bo Kompletnie Nie Wiem ...

A i Żeby Nie Było Negatywnie Odebrane Ale Raz Jeszcze Podkreślam ... Ogromny Szacunek Dla Was Klubowiczów ... Rzadko Się Zdarza By Pasja Aż Tak Silnie Związała Luźną Grupę Ludzi ...

Ja Kurcze w Sumie Nie Mogę Się Doczekać Kiedy Będe Poczciwym KAPCIARZEM

Aaa i Muszę Się Pochwalić ... Przez 3 Dni Przeczytałem Wszyskie Niemal Posty Na Forum :)

a i Owszem Czytałem Forum ... Wy Nie Radzicie Pchać Się w Tańsze Kappy .. Ale Gdybym chciał Mieć Powiedzmy Auto Sprawne i Nie Hałąsujące .. Czy Warto Było By Wtedy Rozważyć Tę Bropozycję .. Pytam Się Dlatego Żebyście Spojrzeli Na To z Punktu widzenia Studenta .. Czy Regułą Jest To Że Jak Kupię Kapkę Powiedzmy Za 7000 zł To Dużo w Nią Będę Musiał Włożyć ...

Aaa i Na koniec Pozdrawiam Radicza Za Ogromną Pomoc Merytoryczną w Wielu Sprawach i Wielu Klubowiczą i Niejaką Ewcie :) Jakoś Tak Wzbudza Ogromną Sympatię .. w Sumie Będąc Na Wszystkich Forach Znaczy Się Tematach Dostrzegam Że Wszyscy Są Życzliwi Ale Grupa z Mazowsza To Jedna z Lepiej Zgranych Ekip ...

fenixs

Post autor: fenixs » 30 mar 2007, 1:11

Ech ..... Kurcze Przepraszam Za Literówki Po prostu Nigdy Nie Sprawdzam Tego Co Napisałem i Śmieszne Rzeczy Wychodzą ... Okropne Ortograficzne :)

Rządowa

Co Sądzicie o Tej .. Ja Powiem Jedno Wygląda Ekskluzywnie i Chyba Ciężko Taką Spotkać .. Ale Przebieg No Poprostu Ogrom a z Drugiej Strony Do Końca Serwisowana i Ciekawe Co Rzeczoznawca Napisał .. Mnie Mimo Wszystkich Przeciw .. Coś Się w Niej Podoba ( Może Skóra :) )

Ale Chyba Niewarto .. Jaki Wasz Stosunek Do Tego Typu Auta .. ?

A i Przepraszam Za 2 Posty Pod Rząd Ale Właśnie Się Kładę Spać i Tak Wpadł Pod Rękę Tan Wóz :)

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 30 mar 2007, 8:25

woowww 8O ta rządówka fajnie się prezentuje. ma super cene ale lepiej ją sprawdzić dokładnie. no i ten przebieg.... 8O
szczerze mówiąc ja nie porwał bym się na coś takiego
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”