Tak Więc Niemieckie Czołgi Te Wszystkie BMW To Samochody Bez Duszy .. a Lancia Kappa To Samochód Ekskluzywny Nie Szpanerski i Strasznie Komfortowy .. a Gdy Dowiedziałem Się Że Słuzyła w Ministerstwie Kultury To Już Wogóle .. Jak Dla Mnie To Wyposażenie Podobne w Podobnej Cenie Ma Seria Starych Beemelk z Początku Lat '90 ale To Beemka Nic Więcej .. Dla Innych "Aż" Dla Mnie "Nic" ..
a Odpowiadając Na Pytanie Nie Biorę Pod Uwagę Diesla Tylko dla Tego Że Niestety Pierwszy Roczek Przynajmniej Kappka Przemęczy Się Pod Blokiem
a Właśnie .. Jedno Pytanie .. Ja Nie Orientuje SięZa Bardzo w Każdym Bądź Razie Czytałem Forum o OC

Uno 1.0 Stawka Podstawowa 880 Zł a Kappka Poj > 2.0 - 1200 zł

Różnica Minimalna Przy Takiej Rozbieżności ... w Związku z Tym Nie Boje Się Już Dużej Pojemności Silnika ale Właśnie Ekonomia Decyduje o 2.0 ... Mnie Zadowoli Samo Posiadanie Takiego Wspaniałego Autka ... Będę Chuchał i Dmuchał Na Nią w Miarę Możliwości Finansowych ...
a i Zapomniałbym .. w Związku z OC i AC ... Czy Bieżące Naprawy Pokrywa AC i Jakieś Serwisy Bo Kompletnie Nie Wiem ...
A i Żeby Nie Było Negatywnie Odebrane Ale Raz Jeszcze Podkreślam ... Ogromny Szacunek Dla Was Klubowiczów ... Rzadko Się Zdarza By Pasja Aż Tak Silnie Związała Luźną Grupę Ludzi ...
Ja Kurcze w Sumie Nie Mogę Się Doczekać Kiedy Będe Poczciwym KAPCIARZEM
Aaa i Muszę Się Pochwalić ... Przez 3 Dni Przeczytałem Wszyskie Niemal Posty Na Forum
a i Owszem Czytałem Forum ... Wy Nie Radzicie Pchać Się w Tańsze Kappy .. Ale Gdybym chciał Mieć Powiedzmy Auto Sprawne i Nie Hałąsujące .. Czy Warto Było By Wtedy Rozważyć Tę Bropozycję .. Pytam Się Dlatego Żebyście Spojrzeli Na To z Punktu widzenia Studenta .. Czy Regułą Jest To Że Jak Kupię Kapkę Powiedzmy Za 7000 zł To Dużo w Nią Będę Musiał Włożyć ...
Aaa i Na koniec Pozdrawiam Radicza Za Ogromną Pomoc Merytoryczną w Wielu Sprawach i Wielu Klubowiczą i Niejaką Ewcie

Jakoś Tak Wzbudza Ogromną Sympatię .. w Sumie Będąc Na Wszystkich Forach Znaczy Się Tematach Dostrzegam Że Wszyscy Są Życzliwi Ale Grupa z Mazowsza To Jedna z Lepiej Zgranych Ekip ...
Nie znalazłem odpowiedniej Lancii, ale kocham tę markę, OBIECUJĘ kiedyś kupie sobie Kappę.
Jak na razie posiadam śliczną granatową Hondkę Civic 1.5 - Gaz Sedan '94