Jestem nowym użytkownikiem forum, jeszcze nie posiadaczem Delty, ale mam nadzieję, że już niedługo to się zmieni, i do tego momentu poczekam z oficjalnym powitaniem na forum

Od jakiegoś czasu rozglądam się za Deltą III i rzecz, która zwróciła moją uwagę to w niektórych ogłoszeniach samochody nie mają logo "Delta" na desce rozdzielczej, niedaleko nawiewu po stronie pasażera. Wiem, że jeśli materiał deski jest ze skóry to napis jest wytłoczony, ale w kilku egzemplarzach, które de facto przykuły moją uwagę, tego znaczka nie ma w ogóle. Na forum nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na ten temat, więc postanowiłem zapytać u źródła. Zamieściłem screenshot takiej deski rozdzielczej jako załącznik. Pochodzi ono z rocznika 2010 Diesel 2.0, jeśli taka informacja coś daje.
Więc:
a) Czy brak tego logo może oznaczać, że deska została niechlujnie wymieniona po wystrzale poduszki pasażera (czytaj: bez dbałości o szczegóły)?
b) Czy owo logo jest na tyle słabo przyklejone, iż po czasie może samo z siebie odpaść i można by to wytłumaczyć wiekiem auta?
Wiem, że problem może być dość błaHy ale staram się poważnie i skrupulatnie podejść do tematu, ponieważ jeśli w grę wchodzi odpowiedź "a", to nie wróży to dobrze.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.