Serdecznie pozdrawiam.
_Rafako_ pisze:Ale jajaFaktycznie w pierwszym poście ani słowa, że ten Zlot jest "na doczepkę" do innego, kol. Flyman, gratuluję
![]()
![]()
Przynajmniej już wiesz, że "kłamstwo ma krótkie nogi".
Serdecznie pozdrawiam.
Cóż, Burgmania chyba jednak nie chciała być tłem...pääkäyttäjä pisze:Użyszkodnicy Thesisów to nie plebs z Lybrami, klasa sama w sobie
Nie mogłem się powstrzymać - pozorowany zlot dla wybranych
Czy ktoś Ci k...a zabrania zrobić zlot Lybr?!pääkäyttäjä pisze:Użyszkodnicy Thesisów to nie plebs z Lybrami, klasa sama w sobie
Zabraniać nie ale raczej nie robiłbym z tego popisówy tudzież z siebie pozera, jaki to ze mnie jedwabisty organizator.rain pisze:Czy ktoś Ci k...a zabrania zrobić zlot Lybr?!pääkäyttäjä pisze:Użyszkodnicy Thesisów to nie plebs z Lybrami, klasa sama w sobie
Jakby Ci to napisać, żebyś zrozumiał... jest tu paru "Thesisowców", co uwazaja się za lepszych bo mają "prestiżowe limuzyny za piętnaście koła". Wiesz, ja jestem tłem I pewnie I tak nie mam nic do gadania... I żeby było śmieszniej, to takiej "hiszpańskiej wsi" I wywyższania się nie było na spocie/zlocie KSI/IKS (pomijam, że na spotach tego typu panuje atmosfera jak u przyszczoli z VAG'a).Robienie zlotów tematycznych nie jest niczym niezwykłym, a tutaj się to tak demonizuje jakby nie wiadomo co. Na alfaholikach w tym momencie jest kilka zlotów tematyczny: Zlot 166 (już czwarty), zlot miłośników V6 i rozważa się zlot "kwadratowych Alf". Nikt nie pisze czegoś w stylu: "oooo szlachta ze 166 się zbiera". Dlatego nie rozumiem sytuacji tutaj.
Weź, jak się za coś zabieram, to na poważnie a nie robić sobie śmietnik z japy. Podpinać się pod innych? Też spoko ale nie w taki sposób, jak tutaj. Nie będę wymieniał co I kto, ale jest tu paru oszołomów, którym posiadanie Thesis uderzyło do głowy (zaznaczam - nadal nikomu nie zabraniam tworzenia kółek wzajemnej adoracji - mam jedynie uczulenie na takie zadzieranie nosa, wywyższanie się jakby to posiadacze Thesis byli bogami motoryzacji. Tyle I aż tyle a jak czyta się niektóre wypowiedzi wspomnianych ale niewymienionych z nazwy, to nóż się w kapsie otwiera a kartofle z piwnicy czwórkami uciekają.W kwesti samej organizacji, owszem Grzegorz popełnił swój błąd, przeprosił, i jakoś trzeba to rozwiązać i iść do przodu.
Ale lepiej popier...ilć i śmiać się z czyiś porażek. No nie?
No, żebyś wiedział. Lepsi I gorsi, równi I równiejsi. Za "tło" będę cięty dość długo. Za teksty (nomen omen tych samych ludzi) o tym, że jak się nie ma Lancii to powinno się spadać na drzewo - gdzie ludzie zasłużeni dla klubu mówią wprost, ze to miejsce dla miłośników Lancii a nie jej posiadaczy I nieważne, czym się jeździ to nie. Ekstremiści I fanatycy uważają inaczej. I masz teraz czelność mi mówić, że to "super klub"?Po prostu super klub...
Słuszny cytat kolego. Cytowałeś gościa, który jest nieskazitelnością samym w sobie...hee...żal. Reszta natomiast, rozumiem, poszła za przykładem. Z drugiej strony jestem miło zaskoczony frekwencję rzucających kamieniem. Proponuję ukrzyżowanie. Rafako, jako wyróżnienie dostajesz włócznie, wyżyjesz się. Ja natomiast, umyję ci ręce...AUFER pisze:_Rafako_ pisze:Ale jajaFaktycznie w pierwszym poście ani słowa, że ten Zlot jest "na doczepkę" do innego, kol. Flyman, gratuluję
![]()
![]()
Przynajmniej już wiesz, że "kłamstwo ma krótkie nogi".
Serdecznie pozdrawiam.
Wow jest okazja komuś dopiec...
Żałosne... Byś chociaż trochę stylu pokazał Człowieku
Bo jak na sycylijskich bossów z luparami przystało, po przystawieniu "Burgmanom" tychże obrzynów do głowy, wrzucili by te ich Burgmany to bagajów albo spalili. Bo co im tu takie popierdółki impreze psuć będąFXX pisze:Cóż, Burgmania chyba jednak nie chciała być tłem...pääkäyttäjä pisze:Użyszkodnicy Thesisów to nie plebs z Lybrami, klasa sama w sobie
Ty sam się weź oflaguj, owiń drutem kolczastym i podpal w geście protestu bo przecież jak to tak można naśmiewać się z paru Thesisowców, co im jakieś tam tło heheszki urządza... ta "reszta" widzi, jak się zachowujesz(cie): jak przygłupie mohery, kto nie z wami tego zmieciecie. Posłuchalibyście się kiedyś to moze zrozumiecie, skad niechęć do grupki wybranych użytkowników Thesis.belial666 pisze:Słuszny cytat kolego. Cytowałeś gościa, który jest nieskazitelnością samym w sobie...hee...żal. Reszta natomiast, rozumiem, poszła za przykładem. Z drugiej strony jestem miło zaskoczony frekwencję rzucających kamieniem. Proponuję ukrzyżowanie. Rafako, jako wyróżnienie dostajesz włócznie, wyżyjesz się. Ja natomiast, umyję ci ręce...