Wolna amerykanka Thesis Poland v.3 -

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
_Rafako_
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Olek

Re: Thesis Poland v.3

Post autor: _Rafako_ » 30 mar 2015, 13:39

Ale jaja : rotfl : Faktycznie w pierwszym poście ani słowa, że ten Zlot jest "na doczepkę" do innego, kol. Flyman, gratuluję : ok2 : : ok2 : : ok2 : Przynajmniej już wiesz, że "kłamstwo ma krótkie nogi".
Serdecznie pozdrawiam.
Jest: Mercedes W123 200D '83 + Ford Mustang V ’06 + Mini Cooper ’05 + Skoda Superb 2.0 4x4 ’24...
Były: K SW 2.4 20V, Lybra SW 2.0 20V, K 2.0 20V x 2, Y10 bicolore, K 2.0 20VT, Thema 2.0 16V x 2, Delta II 1.6 8V, Y 1.2 8V, Y 1.2 16V, Y10 Selectronic, Delta HPE 2.0 16V bicolore, K 2,4 20V, Thesis 2.0 20VT...

pääkäyttäjä

Post autor: pääkäyttäjä » 30 mar 2015, 13:55

Użyszkodnicy Thesisów to nie plebs z Lybrami, klasa sama w sobie : rotfl :
: gafa : Nie mogłem się powstrzymać - pozorowany zlot dla wybranych : rotfl :

Awatar użytkownika
Michor
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Wojtek

Post autor: Michor » 30 mar 2015, 14:01

Zaś użytkownicy Burgmanów to jeszcze lepszy "prestirz".
Z plebsem od thesisów zadawać się nie będą!

LOL.

Przejrzałem temat na Burgmanii - tam jakoś dziwnie w sumie bo słowa o problemie nie ma, a Flyman pisał o "znajomych z LKP".

Może za dużo ich było...
BMW E39 Touring - 4,4 V8

Awatar użytkownika
Maniak
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Mariusz

Post autor: Maniak » 30 mar 2015, 14:17

To może uda się zrobić naszą Theśkę i wtedy będzie fajnie. : yesyes :
Moja K nie jest gorsza i nią pojadę jakby co :lol:
Zapraszamy do zabawy innych użytkowników Lancii : ok2 :
Pozdrawiam Brać klubowiczów.
Kappa 2.0, 2.4, 3.0, 2.4TD WSZYSTKIE CZĘŚCI!
Tel. 606 692 044 Jak by co było trzeba.
Piaskowanie i zabezpieczenia antykorozyjne.

Awatar użytkownika
Flyman
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Grzegorz

Post autor: Flyman » 30 mar 2015, 14:24

Mam wielką prośbę, by do całej tej sprawy nie mieszać Burgmanii. To jest fajny klub z fajnymi ludźmi i absolutnie nikt z administracji czy moderatorów nie ponosi odpowiedzialność za tę sytuację. Winę ponoszę ja i zostałem już na Burgmanii ukarany. Podkreślam raz jeszcze, że organizator do ostatniego momentu walczył, abyśmy spotkali się wspólnie na tym zlocie, a Burgmania była otwarta dla gości z LKP.

Awatar użytkownika
Maniak
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Mariusz

Post autor: Maniak » 30 mar 2015, 14:27

Szkoda, pech : cenzura :
Pozdrawiam Grzegorz : ok2 :
Do zobaczyska 8-O
Kappa 2.0, 2.4, 3.0, 2.4TD WSZYSTKIE CZĘŚCI!
Tel. 606 692 044 Jak by co było trzeba.
Piaskowanie i zabezpieczenia antykorozyjne.

AUFER
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Artur

Post autor: AUFER » 30 mar 2015, 14:57

_Rafako_ pisze:Ale jaja : rotfl : Faktycznie w pierwszym poście ani słowa, że ten Zlot jest "na doczepkę" do innego, kol. Flyman, gratuluję : ok2 : : ok2 : : ok2 : Przynajmniej już wiesz, że "kłamstwo ma krótkie nogi".
Serdecznie pozdrawiam.

Wow jest okazja komuś dopiec...
Żałosne... Byś chociaż trochę stylu pokazał Człowieku : czerwona :
JEST:
2x Lancia Kappa Coupe 3.0V6 + LPG
Lancia Phedra 2.0 + LPG

BYŁO:
Kilka ;) x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS

Awatar użytkownika
FXX
Administrator
Administrator
Imię: Kamil

Post autor: FXX » 30 mar 2015, 15:31

pääkäyttäjä pisze:Użyszkodnicy Thesisów to nie plebs z Lybrami, klasa sama w sobie : rotfl :
Cóż, Burgmania chyba jednak nie chciała być tłem... : gafa :
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI

Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD

Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX

rain
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Piotrek

Post autor: rain » 30 mar 2015, 15:40

pääkäyttäjä pisze:Użyszkodnicy Thesisów to nie plebs z Lybrami, klasa sama w sobie : rotfl :
Czy ktoś Ci k...a zabrania zrobić zlot Lybr?!

Robienie zlotów tematycznych nie jest niczym niezwykłym, a tutaj się to tak demonizuje jakby nie wiadomo co. Na alfaholikach w tym momencie jest kilka zlotów tematyczny: Zlot 166 (już czwarty), zlot miłośników V6 i rozważa się zlot "kwadratowych Alf". Nikt nie pisze czegoś w stylu: "oooo szlachta ze 166 się zbiera". Dlatego nie rozumiem sytuacji tutaj.

W kwesti samej organizacji, owszem Grzegorz popełnił swój błąd, przeprosił, i jakoś trzeba to rozwiązać i iść do przodu.

Ale lepiej popier...ilć i śmiać się z czyiś porażek. No nie?

Po prostu super klub...
Autka jakie mi się przewineły: Hyundai Lantra 1.6, Lancia Lybra 2.4 JTD, Alfa Romeo 156 2.4 m-Jet, Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark, Lancia Delta 1.8i.e., Lancia Thesis 2.4 JTD, Alfa Romeo 166 3.2, BMW E90 320d, Fiat Brava 80 16v, Fiat Brava 80 16v, Laguna III 2.0 16v, Fiat Stilo 1.9 JTD, Marea 155 20v

Obecnie mam: Lancia Lybra 2.4 jtd Emblema, Lancia Lybra 2.0 LS, Opel Meriva_A 1.4 EcoTec, Bravo HGT, Brava 100 16v

Awatar użytkownika
Flyman
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Grzegorz

Post autor: Flyman » 30 mar 2015, 15:49

Słuchajcie, chciałem coś połączyć. Nie wyszło, z mojej winy. Był dym na Burgmanii, co zrozumiałe. Nie było to przyjemne. Chciałbym, aby tu było nieco inaczej. Jeśli ktoś musi coś napisać ciekawego, to bardzo proszę ? na mój temat. Nie naskakujmy na siebie, nie budźmy uśpionych demonów, nie powracajmy do słynnego podziału Thesis ? reszta świata. Zlot Thesis v3 jest w reorganizacji. Nie tak miało być, ale często jest tak, że jest inaczej.
Wszystkich stających w mojej obronie proszę o nie odpieranie ataków. Atakującym daję wolną rękę.
Piszcie. Być może wyjdzie coś konstruktywnego z tego. Z wojny na dwa fronty będą tylko zgliszcza.

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 30 mar 2015, 16:12

Chciał bym zrozumieć na czym polega konflikt Thesis kontra reszta świata, bo ja - tak racjonalnie rzecz biorąc - kompletnie nie widzę do niego powodów. Ostatnio jakaś mała linia frontu mi się przetoczyła przez wątek mojej Kappy 3.0, którą kupiłem od Czarka, który kupił sobie Thesis. :)

Może przy okazji tego kryzysu związanego ze zlotem Thesis Poland v.3 sobie wyjaśnimy o co chodzi? Przed zlotem ogólnopolskim, na którym spotkamy się wszyscy... no może "prawie".

Jeżeli chodzi tylko o to, że od czasu do czasu dorośli faceci chcą się trochę ponapier : cenzura : ć to ok - zrozumiem. ;)
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

pääkäyttäjä

Post autor: pääkäyttäjä » 30 mar 2015, 16:45

rain pisze:
Czy ktoś Ci k...a zabrania zrobić zlot Lybr?!
Zabraniać nie ale raczej nie robiłbym z tego popisówy tudzież z siebie pozera, jaki to ze mnie jedwabisty organizator.
Robienie zlotów tematycznych nie jest niczym niezwykłym, a tutaj się to tak demonizuje jakby nie wiadomo co. Na alfaholikach w tym momencie jest kilka zlotów tematyczny: Zlot 166 (już czwarty), zlot miłośników V6 i rozważa się zlot "kwadratowych Alf". Nikt nie pisze czegoś w stylu: "oooo szlachta ze 166 się zbiera". Dlatego nie rozumiem sytuacji tutaj.
Jakby Ci to napisać, żebyś zrozumiał... jest tu paru "Thesisowców", co uwazaja się za lepszych bo mają "prestiżowe limuzyny za piętnaście koła". Wiesz, ja jestem tłem I pewnie I tak nie mam nic do gadania... I żeby było śmieszniej, to takiej "hiszpańskiej wsi" I wywyższania się nie było na spocie/zlocie KSI/IKS (pomijam, że na spotach tego typu panuje atmosfera jak u przyszczoli z VAG'a).

Szlachtę to tu niektórzy z siebie robią, wyraźnie dając do zrozumienia, że reszta może im wąchać spaliny z rury.
W kwesti samej organizacji, owszem Grzegorz popełnił swój błąd, przeprosił, i jakoś trzeba to rozwiązać i iść do przodu.

Ale lepiej popier...ilć i śmiać się z czyiś porażek. No nie?
Weź, jak się za coś zabieram, to na poważnie a nie robić sobie śmietnik z japy. Podpinać się pod innych? Też spoko ale nie w taki sposób, jak tutaj. Nie będę wymieniał co I kto, ale jest tu paru oszołomów, którym posiadanie Thesis uderzyło do głowy (zaznaczam - nadal nikomu nie zabraniam tworzenia kółek wzajemnej adoracji - mam jedynie uczulenie na takie zadzieranie nosa, wywyższanie się jakby to posiadacze Thesis byli bogami motoryzacji. Tyle I aż tyle a jak czyta się niektóre wypowiedzi wspomnianych ale niewymienionych z nazwy, to nóż się w kapsie otwiera a kartofle z piwnicy czwórkami uciekają.
Po prostu super klub...
No, żebyś wiedział. Lepsi I gorsi, równi I równiejsi. Za "tło" będę cięty dość długo. Za teksty (nomen omen tych samych ludzi) o tym, że jak się nie ma Lancii to powinno się spadać na drzewo - gdzie ludzie zasłużeni dla klubu mówią wprost, ze to miejsce dla miłośników Lancii a nie jej posiadaczy I nieważne, czym się jeździ to nie. Ekstremiści I fanatycy uważają inaczej. I masz teraz czelność mi mówić, że to "super klub"?

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 30 mar 2015, 17:19

AUFER pisze:
_Rafako_ pisze:Ale jaja : rotfl : Faktycznie w pierwszym poście ani słowa, że ten Zlot jest "na doczepkę" do innego, kol. Flyman, gratuluję : ok2 : : ok2 : : ok2 : Przynajmniej już wiesz, że "kłamstwo ma krótkie nogi".
Serdecznie pozdrawiam.

Wow jest okazja komuś dopiec...
Żałosne... Byś chociaż trochę stylu pokazał Człowieku : czerwona :
Słuszny cytat kolego. Cytowałeś gościa, który jest nieskazitelnością samym w sobie...hee...żal. Reszta natomiast, rozumiem, poszła za przykładem. Z drugiej strony jestem miło zaskoczony frekwencję rzucających kamieniem. Proponuję ukrzyżowanie. Rafako, jako wyróżnienie dostajesz włócznie, wyżyjesz się. Ja natomiast, umyję ci ręce...
Nr. telef. 501259455

pääkäyttäjä

Post autor: pääkäyttäjä » 30 mar 2015, 17:20

FXX pisze:
Cóż, Burgmania chyba jednak nie chciała być tłem... : gafa :
Bo jak na sycylijskich bossów z luparami przystało, po przystawieniu "Burgmanom" tychże obrzynów do głowy, wrzucili by te ich Burgmany to bagajów albo spalili. Bo co im tu takie popierdółki impreze psuć będą : gafa : : gafa : : gafa :

pääkäyttäjä

Post autor: pääkäyttäjä » 30 mar 2015, 17:24

belial666 pisze:Słuszny cytat kolego. Cytowałeś gościa, który jest nieskazitelnością samym w sobie...hee...żal. Reszta natomiast, rozumiem, poszła za przykładem. Z drugiej strony jestem miło zaskoczony frekwencję rzucających kamieniem. Proponuję ukrzyżowanie. Rafako, jako wyróżnienie dostajesz włócznie, wyżyjesz się. Ja natomiast, umyję ci ręce...
Ty sam się weź oflaguj, owiń drutem kolczastym i podpal w geście protestu bo przecież jak to tak można naśmiewać się z paru Thesisowców, co im jakieś tam tło heheszki urządza... ta "reszta" widzi, jak się zachowujesz(cie): jak przygłupie mohery, kto nie z wami tego zmieciecie. Posłuchalibyście się kiedyś to moze zrozumiecie, skad niechęć do grupki wybranych użytkowników Thesis.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”