Pozdrawiam i prosze o rady.
Moderator: stabraf
Widać nie jeździłeś Themą SW, sedan ma wiotką karoserię ale SW to już tragedia. Na szczęście w Kappie odrobili lekcję, sedan jak i SW są wystarczająco sztywne. Nie ma tu znaczących różnic, jedynie w zimę dłużej się grzeje taką kubaturę , w lecie także trudniej schłodzić dodatkowe metry sześcienne."Nat" pisze:Ja co prawda mam Lancię o rozmiar mniejszą, ale skąd Ci się wzięło, że SW miałby byc głośniejszy niz sedan?
Dlaczego? Dlatego że pod nim jest kolejny bagaznik!"Marcellous" pisze: Sam bagażnik jest dużo mniejszy, a raczej płytszy, niż w sedanie, czy innych klasycznych kombi.
Ueee tam, pewna urocza klubowiczka woziła płyty gipsowo-kartonowe i wszyscy (Klubowiczka, Lancia i płyty) jakos przezyły tę operację- więc nie jest źle.... A jeśli kombiak się do tego nie nadaje, to juz na pewno nie nadaje sie do tego limuzyna."Marcellous" pisze:TO nie jesty na pewno auto do przewożenia lodówek i materiałów na budowę ( choć pewnie jak się uprzesz, to nie będzie problema ).
Posród urodziwych Kombiaków zapomniałes, wierzę ze przez roztargnienie,"Marcellous" pisze: Auto oprócz walorów użytkowych ma piękną linię, której inne znane mi kombi ( chyba z wyjątkiem AR 156 SW i może Bełkota 407 ) nie posiadają, bo służą właśnie do przewożenia kamieni![]()
Chodziło mi o inne marki"Nat" pisze:Dlaczego? Dlatego że pod nim jest kolejny bagaznik!"Marcellous" pisze: Sam bagażnik jest dużo mniejszy, a raczej płytszy, niż w sedanie, czy innych klasycznych kombi.
Cóż, wystarczy porównać z Omegą-no comments( nie ma się co oszukiwać, po złożeniu harmonijki i tak boki zostają, co wydatnie utrudnia zapakunek czegokolwiek większego+stosunkowo wysoko położona krawędź załadunkowa )
Ueee tam, pewna urocza klubowiczka woziła płyty gipsowo-kartonowe i wszyscy (Klubowiczka, Lancia i płyty) jakos przezyły tę operację- więc nie jest źle.... A jeśli kombiak się do tego nie nadaje, to juz na pewno nie nadaje sie do tego limuzyna."Marcellous" pisze:TO nie jesty na pewno auto do przewożenia lodówek i materiałów na budowę ( choć pewnie jak się uprzesz, to nie będzie problema ).
Osobiście widziałem przewożone Themą drewno, ale to chyba nie o to nam wszystkim chodzi...
Posród urodziwych Kombiaków zapomniałes, wierzę ze przez roztargnienie,"Marcellous" pisze: Auto oprócz walorów użytkowych ma piękną linię, której inne znane mi kombi ( chyba z wyjątkiem AR 156 SW i może Bełkota 407 ) nie posiadają, bo służą właśnie do przewożenia kamieni![]()
![]()
![]()
o istnieniu Lybry SW