Sporo ostatnio tematów moich - intensywnie nadrabiam różne zaległości w mojej Kappie

... może sprawdź multimetrem kable przy oprawkach żarówek, najpierw w drzwiach, w których oświetlenie jest sprawne a następnie w pozostałych potwierdź, którego potencjału brakuje "plusa" czy "minusa". Jeśli brak, któregoś z potencjałów będzie wspólny dla wszystkich pozostałych drzwi to będzie to jakiś trop, który doprowadzić Ciebie może do przyczyny tej usterki.conq pisze:Przy otwieraniu drzwi powinno zapalać się światło umieszczone na spodzie drzwi. Przy drzwiach kierowcy jest ok, w pozostałych drzwiach nie zapala mi się lampka. Żarówki są ok. Komputer widzi, że dane drzwi są otwarte. Co tu sprawdzić, jakaś rada?![]()
Sporo ostatnio tematów moich - intensywnie nadrabiam różne zaległości w mojej Kappie
Zacny człek Watażka odpowiedział ci na twoje pytanie a jesli chodzi o naprawę to zapraszam do kolegi Stabrawaconq pisze:Przy otwieraniu drzwi powinno zapalać się światło umieszczone na spodzie drzwi. Przy drzwiach kierowcy jest ok, w pozostałych drzwiach nie zapala mi się lampka. Żarówki są ok. Komputer widzi, że dane drzwi są otwarte. Co tu sprawdzić, jakaś rada?![]()