czy myjka róg kasprzaka i zielonej to jakaś klubowa myjka ??
codziennie rano jakaś lancia tam stoi jak jade do pracy ?
pozdro

Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
I czy Lancie mogą liczyć na jakieś szczególne względy ?"jaszop" pisze:hmm ... a jakie koszty takiej polerki ?
a Ty ile placiles ??"Pablo" pisze:No powiedzmyLancia Teamowa bardziej. Wczoraj nawet mnie robili tam polerkę. Autko normalnie wygląda jak nóweczka
Swoją drogą może Prezes zorganizuje jakiś rabacik
no to pieknie ...."Pablo" pisze:No mnie sponsoruje LT"Luckyy" pisze:a Ty ile placiles ??![]()
![]()
hmm ... to co Ci nie poszło ??"Pablo" pisze:Wystarczy, że za pierwszym razem nie pójdzie po myśli Prezesa"jaszop" pisze:heh ... fajnie masz, jak to załatwić ?? też bym chciał
Nie mnie"jaszop" pisze:hmm ... to co Ci nie poszło ??
to zrób jakieś foteczki i pokaż jak lucynka wyglda"Pablo" pisze:Nie mnie"jaszop" pisze:hmm ... to co Ci nie poszło ??pierwsza polerka po kupnie autka nie podobała się Damianowi no i jest poprawka. Ale za to jaka, normalnie jest cud miód i orzeszki
![]()
![]()
Damian twierdzi (i słusznie!), że LT to częśc LKP-pamiętasz wymiane zdań Prezes Radicz? Ergo: nie ma myjek Lanczjatimowych, nie elkapowskich."Pablo" pisze:No powiedzmyLancia Teamowa bardziej.
Wymianę pamiętam, a jak choć KTOŚ delikatnie usunął tą jakże ciekawą część dyskusji jaką rozpocząłem przy okazji tematu podkładek pod tablice rejestracyjne"Nat" pisze:Damian twierdzi (i słusznie!), że LT to częśc LKP-pamiętasz wymiane zdań Prezes Radicz? Ergo: nie ma myjek Lanczjatimowych, nie elkapowskich.