Witam,
mam pewien problem z ustawieniami czasu. Zawsze po włączeniu stacyjki data i godzina jest resetowana. Nie ma znaczenia, czy ustawię czas ręcznie czy raz na jakiś czas złapie z GPS (mam problem z "antenna error"). Nie wydaje mi się, że to normalne zachowanie... Można coś z tym zrobić?
Thesis - nie pamięta daty i godziny
Re: Thesis - nie pamięta daty i godziny
Najpewniej padł connect 

Alfa Romeo 159 1,9 16v
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD
Fazi nie straszy. Fazi dzieli się wiedzą. Od straszenia to jest dealer. On to jakieś takie dziwne cyfry podaje, i człowiek się boi że go do Tworek odwiozą. Bo najpierw myśli że to cena samochodu, po czym przekonuje się, że temu zza lady chodzi o cenę connecta. No i Tworki gotowe.
Popytaj kogoś ze znajomych - podmieńcie connecta. Będziesz wiedzieć.
Przy okazji - sprawdź, czy resetują Ci się też inne ustawienia. Pamiętaj, że niezależnie od tego czego słuchałeś jako ostatniego, po włączeniu auta i tak i tak włącza się connect nastawiony na radio.
Popytaj kogoś ze znajomych - podmieńcie connecta. Będziesz wiedzieć.
Przy okazji - sprawdź, czy resetują Ci się też inne ustawienia. Pamiętaj, że niezależnie od tego czego słuchałeś jako ostatniego, po włączeniu auta i tak i tak włącza się connect nastawiony na radio.
Ależ ja bardzo sobie cenię wiedzę Faziego
Tylko diagnoza brzmi groźnie jakby nie patrzeć.
Oprócz tej daty i problemów z GPS to wszystkie ustawienia są zapamiętane - poziomy dźwięku, stacje radiowe itp. To właśnie mnie zastanawia.

Oprócz tej daty i problemów z GPS to wszystkie ustawienia są zapamiętane - poziomy dźwięku, stacje radiowe itp. To właśnie mnie zastanawia.