Gdzie tym razem? Proponuję standardowo godzinę 15.00

Pozdrawiam, Radicz.
SQUAD:
1- Ewcia
2- Dellti
3- Radicz
4- Rado
5- Nat
6- Pew
7- Angela
8- Tuptuś
9- Klaudek (?)
10- Wujek_2000 (?)
11- ...
Moderator: Wilkin
Spotykaliśmy się już na południu w-wy, to może teraz na część pólnocną, np. proponowane już jakiś czas temu młociny?"Radicz" pisze: Gdzie tym razem?
Młociny dobra opszyn"dellti" pisze:Spotykaliśmy się już na południu w-wy, to może teraz na część pólnocną, np. proponowane już jakiś czas temu młociny?"Radicz" pisze: Gdzie tym razem?
Niezależnie gdzie się odbędzie, zgłaszam swoją obecność.
znowu się próbujesz wymigać od udziału w spocie ..."Klaudek" pisze: jest tylko taka mała sprawa że 4-tego od 7:00 do 19:00 jestem w pracy ....
nic sie nie migam.... ja pracuje w systemie 12/24 mam grafik na cały rok"dellti" pisze:znowu się próbujesz wymigać od udziału w spocie ..."Klaudek" pisze: jest tylko taka mała sprawa że 4-tego od 7:00 do 19:00 jestem w pracy ....![]()
to dojedziesz....spoty są zazwyczaj dłuższe niż do 19:00...więc nie ma problemu..."Klaudek" pisze:jest tylko taka mała sprawa że 4-tego od 7:00 do 19:00 jestem w pracy ....
Tuż przed łomiankami, po prawej stronie za macfakiem."Radicz" pisze:Czyli Młociny?![]()
![]()
Oki. Choć nawet nie wiem, gdzie to jest
![]()
hehe, to chyba oczywiste ... jeżeli oczywiście nie będzie padać"Radicz" pisze: Robimy grilla?![]()
ja wezmę grilla ..tylko tradycyjnie niech każdy weźmie prowiant..."dellti" pisze:hehe, to chyba oczywiste ... jeżeli oczywiście nie będzie padać"Radicz" pisze:Robimy grilla?![]()
Ach, ta biurokracja..."rado" pisze:Radicz
wpadka jak u Władka![]()
Nie wpisałeś mnie na listę obecnych. Wiadomą rzeczą jest że musi wydarzyć się coś wyjątkowego żebym nie mógł przyjechać , a to że zaczynam urlop nie jest powodem do mojej nieobecności.
Popieram pomysł Rado- ja też nie wiem, gdzie to jest... To gdzie się zjeżdżamy?"rado" pisze: Ewcia
już bagażnik mogę otwierać , także nie ma problemu ,mój grill także służy pomocą , a właściwie żarem.
Proponuję zrobić gdzieś zbiurkę , żebyśmy trafili , bo ja sam nie wiem gdzie są te Młociny
Rado, Larry123 my od tej samej str. więc proponuję pierwszą stację Neste po prawej str.na trasie torunskiej zaraz za wiaduktem jak się mija carrefour po lewej...o godz.14,30"Radicz" pisze: gdzie to jest... To gdzie się zjeżdżamy?![]()
![]()
![]()
SQUAD:
1- Ewcia
2- Dellti
3- Radicz
4- Rado
5- Klaudek (?)
6- Pew - tentative![]()
ja tam metra nie widziałem ...."Nat" pisze: w dodatku w metrze też jak wół stoi "Młociny" a tylu Warszawiaków nie wie gdzie to?