"wujek" pisze:Witam,
Jeżeli już motor kupiony to obfotografuj go. I daj pooglądać fotki - jest szansa na ustalenie, co kupione.
Pozdrawiam
no wlasnie jesli chodzi o fotki to takowych nie zrobilem, ale nie wygladal on za ciekawie... gosciu rozebral nawe rozrzad a z czego co wiem nie powinno sie go rozbierac przy kupnie calego silnika, nie bylo tez sprzegla i jeszcze paru rzeczy - sam goly silnik...
nie bylo nawet czasu na pstrykniecie zdjec - odebralem go ok 21 a na 22 zawieziony byl juz do mechanika i tam u niego jest. dowiadywalem sie dzisiaj i strasznie duzo roboty jest przy wymianie silnika w kappie - czujniki nie czujniki - po prostu dzungla. Bede znal efekty mam nadzieje w ciagu najblizszych dni.
Przyznaje ze masz nerwy zeby tak w ciemno kupic. A czy mozesz zdradzic ile dales i jakies dane na jego temat od sprzedajhacego? Trzymam kciuki za ten Twoj "silniczek"
no w ciemno bo nie mam ani czasu ani pieniedzy....
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1106939
znalazlem taka aukcje na allegro a ze gosc mieszka nie dalego mnie (100km od lublina) to sie z nim skontaktowalem. Ponoc sciagaja cale rozbite lekko auta z anglii i sprzedaja.
za silnik nie wiem jaki rok i jaki przebieg zaplacilem 2500 + oddaje mu swoj uszkodzony. Na glowicy byly te numery i tam bylo cos takiego jak "94" otoczone promieniami na wzor slonca - wnioskuje ze to rocznik 94 ale oprocz tego nie wiem nic