Nuova Delta - poduszka pod silnik
Mam równiez do wymiany prawą przednia poduszke pod silnik,gdzie to moge dostac i tez z czego pasuje?
Jaki silnik masz .Były odpowiednie do silników ,pasują od fiatów Tempra/Tipo ,itd.
Jurek odszedł od nas na zawsze...
Jakie masz objawy uszkodzonej poduszki?
Pozdro
Kozi
Pozdro
Kozi
Widze, ze rozmowa o poduszkach to przy okazji i ja sie zapytam:
prawa przednia poduszka Lancia Delta 1,6i.e 8v rok 95, da sie cos dopasowac z jakiegos fiata i tak pi razy drzwi ile to bedzie kosztowalo?
Pozdrawiam
prawa przednia poduszka Lancia Delta 1,6i.e 8v rok 95, da sie cos dopasowac z jakiegos fiata i tak pi razy drzwi ile to bedzie kosztowalo?
Pozdrawiam
dzwoni mi i widac ze sie rusza taka blacha"Kozi" pisze:Jakie masz objawy uszkodzonej poduszki?
Pozdro
Kozi
Do 1,6 jest mał kiedyś wymieniałem chyba 50 -70 zł .
Najgorszym efekt uszkodzenia jest przy ostrym starcie ,silnik sie podnosi ,wszystko skrzypi .
Najgorszym efekt uszkodzenia jest przy ostrym starcie ,silnik sie podnosi ,wszystko skrzypi .
Jurek odszedł od nas na zawsze...
Witam,
Poduszki zawieszenia zespołu napędowego (podpierany jest silnik ze skrzynią) pasują od Tipo/Tempra - warunek, aby z wersji z identycznym silnikiem.
Pozdrawiam
Poduszki zawieszenia zespołu napędowego (podpierany jest silnik ze skrzynią) pasują od Tipo/Tempra - warunek, aby z wersji z identycznym silnikiem.
Pozdrawiam