Dzięki za namiar, ale ja robię to za darmo u wuja, stąd moja "fatyga" i jeżdżenie 100 km od Wa-wy

A za wymainę tego co mam zrobić (komplet gum w wahaczach + silentblock mały w tylnym wahaczu) zapłaciłbym już kilka(set) złotych. Przynajmniej na Arkuszowej chcą 200-300 za wahacze przód (w zależności od tego czy będzie potrzebna prasa - a pewnie będzie) + 100 za tył. Ceny bez materiałów.
Sam niedawno wymieniałem łączniki przód - też założyłem od Cromy. Mogę tylko powiedzieć, że to robota albo na 0,5 h, albo na trochę dłużej

(u mnie było "trochę" dłużej, gdyż nowy łącznik wchodził zbyt luźno na stabilizator, trzeba było dorabiać b. cienką tulejkę, potem to nabijać, zeszło się w sumie 3h na kanale - trzeba było zdejmować koła).
I od razu napiszę swoją opinię - łącznik od Cromy nie jest najlepszym rozwiązaniem. Niby teraz nie stuka (poprzedni był pęknięty - też dorabiany), ale na gumach u dołu już luz (końcówka stab. Cromy jest calkowicie inna niż od Kappy), szybko to będzie do ponownej wymiany. Pól biedy jak ktoś robi to sam, ale jak płacić jeszcze za robotę, to częsta wymiana już średnio się opłaca....