Zachęcam do odwiedzin i zapraszam na nasze stoisko

Do zobaczenia!
więcej informacji o imprezie na stronie http://motonostalgia.pl
Moderator: wujekp
Grześ nie narzekaj, doznałeś wiele fantastycznych wrażeń wzrokowych a przy okazji nowych doświadczeń życiowychgrzole pisze:Wystawa ciekawa, wiele fantastycznych aut (ze Stratosem na czele!), wiele znajomych twarzy (pozdrawiam raz jeszcze!), interesujące rozmowy z nowo poznanymi osobami (pozdrawiam i polecam się pamięci, zwłaszcza sympatycznemu Panu z Gdyni).
Całkiem droga to jednak była impreza gdy weźmiemy pod uwagę, że koszt pozostawienia auta na parkingu w tym centrum wystawowym na głębokim zad...nooo... ten tego, uboczu miasta, wynosi więcej niż w ekskluzywno-snobistycznych Złotych Tarasach w samym centrum stolicy, w bezpośrednim sąsiedztwie Marriotta, Dworca Centralnego i PKiN. 20 pln za nieco ponad 3 h postoju to nielekka przesada w pazerności/zachłanności!!!
Przecież za plac pod swoje prezentacje wybuliły kasę, grubą zapewne, m. in. przedstawicielstwa Mercedesa, BMW, Porsche, Orlenu, Boscha, Motula itp itd. Bilet wstępu dla dorosłego osobnika to też 20 zł - ciekawe w jakiej restauracji rachunek za obiad równa się rachunkowi u szatniarza tego lokalu za zdeponowanie płaszcza. Gdybym nie spalił Kappą ileś tam litrów benzyny, nie zapłacił za ten wydrożony parking to zaoszczędzona tą drogą kwota by wystarczyła na 100% na dojazd taksówką w obie strony (co na drugi raz uczynię z nieskrywaną lubością).
Ad rem.
Z "lancowatych" ciekawostek odnotować warto: Lancie Stratos, Stratopoloneza, Lancie Beta i Polskiego Fiata 125p 1800 (silnik z napisem Lancia na deklu zaworów).
Tego Fiacika ze stanowiska ForzaItaliaEcnelis pisze:Jeśli nic mi nie pokrzyżuje planów to będę.
EDIT: I już targi odwiedzone.Niestety aparat mi nieco szwankował, więc zdjęcia wyszły jakie wyszły...
Moto Nostalgia - Fotorelacja (366 zdjęć)
Żałować możesz wielu rzeczy związanych z tą imprezą.Dudi pisze:Kurcze teraz żałuje, że nie byłem![]()
Gdybym wiedział, że to z takim rozmachem będzie zrobione![]()
![]()
![]()
Czy nie chodzi aby o targi AUTO NostalgiaDudi pisze:W dniach od 11 do 12 maja 2013 odbędzie się kolejna edycja targów Moto Nostalgia.