Lybra - co to za czujniki?
Lybra - co to za czujniki?
witam,
nie wiem za co odpowiedzialne są te dwa przymocowane w okolicach lusterka czujniki,
nie wiem za co odpowiedzialne są te dwa przymocowane w okolicach lusterka czujniki,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Re: Lybra - co to za czujniki
Pewnie mikrofon i antena do zestawu głośnomówiącego 

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Dzięki, ten to jedno ustrojstwo wyglądało mi na mikrofon
W takim razie na jakiej zasadzie to ma działać? Podłączone to jest do ICS ?

To zdecydowanie jest zestaw niefabryczny. Jeśli ICS obsługiwałby telefon, to nie byłoby potrzeby, ewentualnie może być wpinka zestawu pod głośniki, ale musi gdzieś być wejście na telefon. Może to zestaw do karaoke z transmiterem FM? 

Ja też nie wiem co to jest
Ale fajne ma oczka i sie uśmiecha do kierowcy 

Re: Lybra - co to za czujniki ?
Postaram się zobaczyć do czego te kabelki prowadza. Na słupku środkowym obok ICS są dziury po 4 kretach tak jakby był tam telefon zamocowany albo coś innego. Mam tez panel od zmieniarki sony dołożonej przez ostatniego właściciela.
- XTX
- Forumowicz/ka
- Imię: Darek
Re: Lybra - co to za czujniki?
na 100% to elementy zestawu głośnomówiącego GSM (mikrofon i antena zewnętrzna). Miałem identyczny w Toyocie Yaris, gdzieś powinieneś mieć uchwyt na telefon z wtykiem - chyba, że ktoś usunął przed sprzedażą - wyjaśnieniem mogą być ślady po wkrętach, o których piszesz. 

Lybra 1,9 jtd <== moja pierwsza Lancia 

ślady sąXTX pisze:na 100% to elementy zestawu głośnomówiącego GSM (mikrofon i antena zewnętrzna). Miałem identyczny w Toyocie Yaris, gdzieś powinieneś mieć uchwyt na telefon z wtykiem - chyba, że ktoś usunął przed sprzedażą - wyjaśnieniem mogą być ślady po wkrętach, o których piszesz.

- XTX
- Forumowicz/ka
- Imię: Darek
Moim zdaniem do niczego
...tym bardziej, że tego typu zestawy z reguły były dedykowane pod konkretną markę/model telefonu.

Lybra 1,9 jtd <== moja pierwsza Lancia