Bym trochę odkopał temat...
Mimo, że czyste i dobrze ustawione, to jednak światła w Thesis są fatalne. Dokładnie ten sam problem, co w AR166. Pomyślałem, że warto je nieco ulepszyć, nie psując przy tym doznań wizualnych. W nowej Delcie LEDy wyglądają bardzo przyzwoicie. I coś takiego bym widział właśnie w Thesis. Pytanie jak to zrobić, żeby było gustownie - ktoś podsunął mi pomysł, że może jakieś profile aluminiowe wycięte tak, żeby można było je wstawić do reflektora i na nie mocować LEDy. Taśmy raczej odpadają, bo są słabe, raczej mocne diody, takie, jak w nowej Delcie. Macie jakieś pomysły?
Na tym etapie kwestię homologacji i aspektu prawnego takiego działania pomijam, żeby dyskusja niepotrzebnie się nie rozjechała. Cel, to lepsze światła w Thesis.
Jeszcze jedno - ostatnio, jak wymieniałem postojówki, to stwierdziłem, że xenony nie mają poziomowania. Z tego, co zauważyłem, to wszystko jest manualne. Za długo nie miałem czasu deliberować, bo zaczęło padać, ale żadnego systemu tam nie zauważyłem. I by się to zgadzało, bo xenony przy odpalaniu nie poziomują się, jak to miało miejsce w AR166.
Jak to wygląda u Was?