Kappa - elektryka
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Kappa - elektryka
witam mam delikatny problem z kappa:( na poczatku zaczoł mi sie otwierac sam samochód myslałem ze to centralny ze siłownik walniety w drzwiach z tyłu ale odpiołem drzwi jedne z centralnego ale to samo !!!nastepnie bagaznik otwiera sie tylko na przekreconym zapłonie , po zgaszeniu szamochodu migaja swiatła awaryjne i czesto przed odpalenie czesto swieci sie immobilajzer wogule licznik główny idzie do przodu a ten pod nim co jest złapał jedna pamiec do której wraca po kazdym odpaleniu nie mam pojecia co z tym zrobic czekam na pomoc!!!!jezeli ktos cos wie na ten temat prosze o pomoc!!
Re: Kappa - elektryka
Po pierwsze uzupełnij profil.grabolek21 pisze:witam mam delikatny problem z kappa:( na poczatku zaczoł mi sie otwierac sam samochód myslałem ze to centralny ze siłownik walniety w drzwiach z tyłu ale odpiołem drzwi jedne z centralnego ale to samo !!!nastepnie bagaznik otwiera sie tylko na przekreconym zapłonie , po zgaszeniu szamochodu migaja swiatła awaryjne i czesto przed odpalenie czesto swieci sie immobilajzer wogule licznik główny idzie do przodu a ten pod nim co jest złapał jedna pamiec do której wraca po kazdym odpaleniu nie mam pojecia co z tym zrobic czekam na pomoc!!!!jezeli ktos cos wie na ten temat prosze o pomoc!!
-
profil uzupełniony nie wiem co mam jeszcze uzupełnic
O to chodziło ale znaczy to, że jesteś za daleko aby tak na odległość coś pomóc a tych cudów trochę opisujesz.grabolek21 pisze:profil uzupełniony nie wiem co mam jeszcze uzupełnic
-
Hehe nie tak daleko tylko 100km
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
sprawdź przelotkę między bagażnikiem a budą 

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

Szanowny kolegobargaw3181 pisze:sprawdź przelotkę między bagażnikiem a budą

- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
Wszystko już było. Patent na bagażnik już opisywałem. Jeśli licznik tak się zachowuje to masz do wymiany bezpiecznik. A na koniec znowu będę nudny i powiem abyś sobie wymienił przewód masowy razem z klemą lub choć dołożył dodatkowy do karoserii.grabolek21 pisze:witam mam delikatny problem z kappa:( na poczatku zaczoł mi sie otwierac sam samochód myslałem ze to centralny ze siłownik walniety w drzwiach z tyłu ale odpiołem drzwi jedne z centralnego ale to samo !!!nastepnie bagaznik otwiera sie tylko na przekreconym zapłonie , po zgaszeniu szamochodu migaja swiatła awaryjne i czesto przed odpalenie czesto swieci sie immobilajzer wogule licznik główny idzie do przodu a ten pod nim co jest złapał jedna pamiec do której wraca po kazdym odpaleniu nie mam pojecia co z tym zrobic czekam na pomoc!!!!jezeli ktos cos wie na ten temat prosze o pomoc!!
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
argenta67 pisze:Szanowny kolegobargaw3181 pisze:sprawdź przelotkę między bagażnikiem a budą, przelotka ta nie ma na pewno wpływu na np: immo, otwierający się bagażnik tylko z włączonym zapłonem a tym bardziej nie ma nic do C.Z. a więc rada chyba lekko przedobrzona.
Zwracam honor

Czytałem inny post i odruchowo odpisałem w tym i wyszły bzdury

Dzięki za poprawienie

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

-
i co było powodem awarii bo mi tez własnie same zapalają sie awaryjne mam taki sam problem z licznikiem