Moderator: stabraf
Ja też ujeżdżałem Esperala z dwójką dzieciaków (Zbynek - moje dziewczynki już znaszHeathen pisze:W przypadku rodzinnego auta (mowie o swojej rodzinie;) nie wyobrazam sobie użytkowania sedana...a jeździłem espero o pojemnosci 560l (ogromny bagażnik!) więc wiem coś o tym:)
Nie. Przynajmniej u mnie nie.wujekp pisze:Nie wiem czy w kombiaku też by nie musiał jeździć na dachu
To przedstaw ciotce hatchbacka, w którym taki problem nie istnieje a gabarytami gasi niejedno kombi - XMawujekp pisze: przed każdym otwarciem bagażnika w zimie trzeba ubierać dzieciaka jeśli jest w środku.
Przeciez Piotrek zartuje (chyba?).Sharuga pisze:To przedstaw ciotce hatchbackawujekp pisze: przed każdym otwarciem bagażnika w zimie trzeba ubierać dzieciaka jeśli jest w środku.
Poważnie. Ale to może Ewa sama jutro coś napisze o swoich preferencjach. I doświadczeniach, bo to wynik jakichś tam doświadczeń.Nat pisze:Przeciez Piotrek zartuje (chyba?).Sharuga pisze:To przedstaw ciotce hatchbackawujekp pisze: przed każdym otwarciem bagażnika w zimie trzeba ubierać dzieciaka jeśli jest w środku.
Rownie trafny argument bylby taki, ze z dziecmi tylko coupe-bo nie ma tylnych drzwi, ktorych otwarcie tez jest kropnym zagrozeniem dla juniorow
Jeśli jest to Focus I kombi, to można do niego upchnąć więcej niż do Lybry, bagażnik w nim jest przede wszystkim nieco szerszy. Mówię tu o bagażniku do rolety/linii okien, bo osobiście nigdy nie pakuję do kufra wyżej, taką mam po prostu zasadę.husky83 pisze:A ja mam takie pytanko - bo tu mowa o ilości przestrzeni w aucie..
Jak wielkość bagażnika i ilość miejsca z tyłu ma się w porównaniu do Forda Focusa I kombi? Może ktoś ma możliwość takiego porównania?