Stałem się dziś posiadaczem, tego oto autka:

Jechałem z Torunia jakieś 200km, i to jest prawdziwa rewelacja

Mam tylko kilka takich pytanek. Byłbym wdzięczny jeśli bylibyście mi w stanie pomóc.
1. Nie świeci mi się lampka podświetlania drzwi lewych tylnych. We wszystkich innych jest ok.
2. Nie świecie się jedna z lampek 'do czytania' z tyłu, również po lewej stronie.
3. Zegar od obrotomierza nie jest prawie w ogóle podświetlony. Czy to kwestia tylko wymiany diod?
4. Czy kierunkowskazy w Kappie seryjnie, nie mają odbijania kierunkowskazów, po ich użyciu?
5. Próbuję z tym CLIMA DATE, żeby sprawdzić błędy, ale jakoś u mnie ten system nie działa :/ Albo coś źle robię.
6. Tylny lewy odblask na zderzaku mam pęknięty. Wiecie może z jakiego innego auta pasowałby? i czy lepiej kupić od Kappy taki odblask, czy jakiś zamiennik?
7. Co oznacza (P) na tablicy zegarów?
8. Przed odpalaniem lub nawet jak silnik chodzi, miga mi na czerwono lub pali się ciągłym czerwonym podświetleniem napis CHECK. Co to może oznaczać? Podczas jazdy napis znika.
9. Mam baaaaardzo słabe podświetlenie wszystkich guzików deski rozdzielczej. Zielone podświetlenie widać tylko w maksymalnych ciemnościach. Czy to kwestia słabych diod, zużycia ich, czy takie były raczej od początku?
10. Nie działa mi też centralka z kluczyka, ale jak zamykam kluczykiem ręcznie to zamykają się wszystkie drzwi. Więc podejrzewam, że do wymiany jest tylko bateryjka w kluczyku

Wiem, że to dużo drobiazgów, ale jestem ciekaw każdego z nich. A zanim przegrzebałbym te ponad 100 stron na forum, to nie wiem

Jeśli tylko coś z wypunktowanych wyżej rzeczy da się zrobić domowym, lub pół - domowym sposobem, to proszę o podpowiedź

Z góry bardzo Wam dziękuję