Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
hihi no właśnie dziwiłem się nad takim ograniczaniem dostępu (choć rozumiem dumę i przyjemność posiadania turbobenzynySEBAkappa pisze:może więcej osób się spotka jak spocik bedzie dla wszystkich właścicieli Lanciimoże faktycznie pomyślmy nad sierpniem,a temat Turbo w Łodzi uznajmy za nieaktualny
Nat pisze:Co na to pozostali nasi łódzcy Lancisti ?
Czy czasem nie dubluje się ten termin ze spoto-zlotem LK w Warszawie?nietoperz pisze:Proponuję termin 22 sierpnia
nietoperz pisze:Proponuję termin 22 sierpnia
Przecież w Łodzi możecie zrobić spotkanie w zasadzie w terminie dowolnym bo nie ma wielkiej kolizji. Duża aglomeracja jaką jest Łódź na pewno da rade zorganizować się nawet równolegle do innej aglomeracji czyli Warszawy.SEBAkappa pisze:nie każdemu może pasować 22 sierpnia,bo to nie możliwe by wszystkim pasowałoale skoro ma się cosik dublować,to moze lepiej nie...czekamy na dalsze propozycje terminów,myślę że po prostu na jaka datę bedzie wiecej głosów taką wybierzemy,co Wy na to?
Taki byl pewnie zamiar posta.grzole pisze:Czy czasem nie dubluje się ten termin ze spoto-zlotem LK w Warszawie?nietoperz pisze:Proponuję termin 22 sierpnia
Mam lepszy pomysł: przyjedź z bratem na dwa wozyEgon pisze:ja moge wpaśc dla odmiany Dedra Turbo (chyba że brat zdarzy ją wcześniej sprzedać)