Dedra - Odpaliła i zgasła
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Dedra - Odpaliła i zgasła
Koledzy miał ktoś może taki problem?
Chodzi oto że chciałem zobaczyć czy mam dobrze rozrząd ustawiony i odkręciłem tylko osłonę plastikowa z góry z tego wynikło ze jest prawdopodobnie źle ustawiony ale nie zmieniałem nic skręciłem tak jak było i odpaliłem ją a po chwili zgasła i od tej pory nie mogę jej wo gule zapali:/ miał może ktoś taki problem?? lub ma schemat jak powinien być ustawiony?? bardzo proszę o pomoc i wielkie dzięki pzdr.
Chodzi oto że chciałem zobaczyć czy mam dobrze rozrząd ustawiony i odkręciłem tylko osłonę plastikowa z góry z tego wynikło ze jest prawdopodobnie źle ustawiony ale nie zmieniałem nic skręciłem tak jak było i odpaliłem ją a po chwili zgasła i od tej pory nie mogę jej wo gule zapali:/ miał może ktoś taki problem?? lub ma schemat jak powinien być ustawiony?? bardzo proszę o pomoc i wielkie dzięki pzdr.
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Odp: Dedra - Odpaliła i zgasła
no to jednak zawór 

- laminiarz
- Specjalista ds. części zamiennych
Nie bardzo jarzę po co chciałeś oglądać rozrząd? tak sobie czy też wcześniej coś złego się działo?
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Nie ma co dramatyzować , ustawić rozrząd , zmierzyć kompresje i dopiero wtedy werdykt - zawór urwany lub nie.
- Torell007
- Założyciel LKP
- Imię: Michał
zamieszczam schemat do 2.0 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wiele serc, jedno bicie, ciężarówki ponad życie