Jakoś tak podejrzanie podobne wyglądają np. do tych z Malucha

Będę wdzęczny za sugestie.
od vw są mniejsze, ale może rzeczywiście od bmw jak mówi Marcin: kilk"kulu" pisze:Witam
Może podejdą kierunki od golfa lub passata drugiej generacji tam też były w zdeżakach
co się stało?"kashmir" pisze:Po prawdzie to ja szkiełka mam OK, tylko szukam tych wewnętrznych misek. Tak własnie myślę, że od malucha mogą podejść na szerokość, a że są trochę krótsze, to może nie będzie problemu.
Jak znajdziesz to ja chcę prawy"kashmir" pisze:Kojarzy może ktoś, z jakiego auta mogą pasować przednie kierunkowskazy do Delty I z ogrągłymi światłami, te w zderzaku?
Jakoś tak podejrzanie podobne wyglądają np. do tych z Malucha
Będę wdzęczny za sugestie.
Odbłyśnik jest OK, odkryłem tylko, że wyjechane są gwinty i szkiełka są trochę wsiowo poprzykręcane jakoś pod kątem na wkrętach, na zasadzie "kręć aż w coś się wkręcisz". Ani to fajne, ani specjalnie solidne."Nat" pisze:co się stało?"kashmir" pisze:Po prawdzie to ja szkiełka mam OK, tylko szukam tych wewnętrznych misek. Tak własnie myślę, że od malucha mogą podejść na szerokość, a że są trochę krótsze, to może nie będzie problemu.
bo odbłysnik mozna zregenerować...
A próbowałeś coś pokombinować z tymi gwintami? Może da się je jakoś zregenerować, np. wsadzić do dziurki cienką rurkę z tworzywa, żeby śrubka wkręcała się z oporem lub spróbować dobrać śrubkę o grubszym gwincie."kashmir" pisze: Odbłyśnik jest OK, odkryłem tylko, że wyjechane są gwinty i szkiełka są trochę wsiowo poprzykręcane jakoś pod kątem na wkrętach, na zasadzie "kręć aż w coś się wkręcisz". Ani to fajne, ani specjalnie solidne.