Mam pytanie do osob z takim samym samochodem i fabrycznym alarmem.
Moje padlo ma centralny i alarm. Samochod mozna zamknac tylko kluczykiem. Pilotem da sie wlaczyc alarm (jednak wcisniecie guzika na pilocie nie zamyka drzwi).
Auto z wlaczonym alarmem mozna otworzyc kluczykiem (wtedy alarm wyje), lub pilotem (nacisniecie guzika otwiera drzwi).
Czy to normalne, ze pilot od alarmu odtwiera drzwi, ale ich nie zamyka?
Czy to normalne, ze aby pilot zadzialal trzeba go niemal przylozyc do szyby?
Bateria jest wlozona nowa, wiec to raczej nie jej wina...
Bede wdzieczny za pomoc.
N.Delta - Centralny zamek, pilot i alaram.
Z tym że tylko otwiera a nie zamyka to coś jest nie halo.
A z tym przykładaniem domszyby - to w koncernie Fiata wymyślili sobie, że alarmy są na podczerwień - co samo przez sie tłumaczy. Trezba trafić w odbiornik z pilota bo inaczej to "nie zabangla" - jak to u nas na formu często piszą.
A tak apropo to w jakiej gwarze "niezabangla" znaczy nie działa.
A z tym przykładaniem domszyby - to w koncernie Fiata wymyślili sobie, że alarmy są na podczerwień - co samo przez sie tłumaczy. Trezba trafić w odbiornik z pilota bo inaczej to "nie zabangla" - jak to u nas na formu często piszą.
A tak apropo to w jakiej gwarze "niezabangla" znaczy nie działa.
Lancia i jeszcze raz Lancia
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Mnie też denerwowało to przykładanie do szyby, a jak kupiłem bateryjke za 6 zł i nie było różnicy to wyprowadziło mnie już z równowagi. Alarmu fabrycznie nie miałem.
Tak więc kupiłem z allegro alarm z funkcją sterowania zamka oraz z kluczykami scyzorykami i teraz łapie z 20m.
Alarm zestaw 90 zł, groty do scyzoryków 30zł(ceny z przesyłkami)
Tak więc kupiłem z allegro alarm z funkcją sterowania zamka oraz z kluczykami scyzorykami i teraz łapie z 20m.
Alarm zestaw 90 zł, groty do scyzoryków 30zł(ceny z przesyłkami)
Delta Nuova 1,8 8V 94r.