dedra - sonda lambda
dedra - sonda lambda
na badaniu tech. wyszło też za duże CO i cosik jeszcze , zasugerowano że lambda leży, czy oprócz zakupu nowej da się inaczej sprawdzić ?, znalazłem zamiennik firmy 4max 0219-03-0003 czy będzie ok?, co do spalania faktycznie wyszło koło 16l/100 benzyny , ale robię krótkie odcinki po 5km maksymalnie.
- kretekpodnietek
- Forumowicz/ka
dedra - sonda lambda
jak spaliny są przekroczone to zapewne lambda, one żyją około 160 000 więc pewno już jej czas. ale zawsze możesz pod komputerem sprawdzić żeby być pewnym.
a co do zamienników to zależy jak trafisz, niektóre tanie działają tak samo jak zepsuta stara.
a co do zamienników to zależy jak trafisz, niektóre tanie działają tak samo jak zepsuta stara.
Lancia nuova delta 1.8 8v LPG 1994r
Pozdrawiam Łukasz
Pozdrawiam Łukasz
dedra - sonda lambda
to jeszcze jedno pytanie, sonda jest 3 żyłowa czy 4, w zamienniku niby a w nuova delta niby 4 ?
dedra - sonda lambda
Sonda jest czteroprzewodowa białe -grzałka, czarny - sygnał, szary - masa.
dedra - sonda lambda
no to zbiłeś mi ćwieka"makek" pisze:Sonda jest czteroprzewodowa białe -grzałka, czarny - sygnał, szary - masa.

tutaj link do mojej dedry http://allegro.pl/item331417824_sonda_l ... volvo.html
dedra - sonda lambda
Cztery przewody
Nie bić nowy jestem
Jazda po A4- moja praca
Diagnostyka i Elektronika Pojazdowa 502 905 598 (mój brat)

Jazda po A4- moja praca

Diagnostyka i Elektronika Pojazdowa 502 905 598 (mój brat)
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
dedra - sonda lambda
Ja mam 3 przewodową i chodzi - najważniejsze to czarny sygnał ( zółta koncówka) , szary masa ecu , biały plus a masa jest od kolektora do grzałki - jak tańsza kupuj i bedzie chodziła.