Lybra - kod radia
Lybra - kod radia
Po naparawie alternatora w Lybrze radio na wyświetlaczu do nawigacji chce kodu!!
Mam taką karte lancia code
i jest tam coś takiego:
ICS CODE - i numer , cztery cyfry
to ten?
nie zablokuje sie nic?
Pozdrawiam
Zmieniłem tytuł tematu i przeniosłem do odpowiedniego działu. Taz
Mam taką karte lancia code
i jest tam coś takiego:
ICS CODE - i numer , cztery cyfry
to ten?
nie zablokuje sie nic?
Pozdrawiam
Zmieniłem tytuł tematu i przeniosłem do odpowiedniego działu. Taz
Lybra 2.4JTD
Najpiękniejszą rzeczą w życiu mężczyzny jest wiatr we włosach, świeży koń pod siodłem i ostry horyzont stepu...
Najpiękniejszą rzeczą w życiu mężczyzny jest wiatr we włosach, świeży koń pod siodłem i ostry horyzont stepu...
Małe nieszczęście !!! - Lybra - kod radia
Odlaczyli akumulator wiec teraz chce kodu...
Nie powiemci na 100% bo nie wiem jak to tam wyglada ale zwykle kod jest wlasnie 4 cyfrowy a zaryzykowac mozesz bo masz potem mozliwosc wpisac jeszcze...
Przewaznie jest tak ze jak zle wpiszesz to czekasz pare minu i znow mozesz wpisac... po kilku zlych probach musisz czekac 12 potem 24 godziny... ale kilka prob masz napewno....
Nieduzo ci pomoglem ale ogolnie to ja bym sie nie zastanawial i wpisywal odrazu...
Pozdrawiam
Nie powiemci na 100% bo nie wiem jak to tam wyglada ale zwykle kod jest wlasnie 4 cyfrowy a zaryzykowac mozesz bo masz potem mozliwosc wpisac jeszcze...
Przewaznie jest tak ze jak zle wpiszesz to czekasz pare minu i znow mozesz wpisac... po kilku zlych probach musisz czekac 12 potem 24 godziny... ale kilka prob masz napewno....
Nieduzo ci pomoglem ale ogolnie to ja bym sie nie zastanawial i wpisywal odrazu...
Pozdrawiam
Lancia Thema III 2.5td 09.92r
ja miałem odpięty akumulator około 24 godzin i radio nie chciało kodu 

LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
ZTCP to, czy radio będzie chcieć kodu, czy nie jest ustawialne w menu
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- chris
- Forumowicz/ka
kod ICS to ten czterocyfrowy mam tak samo w Alfie po odłaczeniu ako wpisałem i jest ok
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2001
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002
Tel. 669 181 298 Krzysztof
>http://www.falbydgoszcz.fora.pl
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002
Tel. 669 181 298 Krzysztof
>http://www.falbydgoszcz.fora.pl
Dzięki!
Wpisałem ten kod i jest ok, radio dziala.
Pozdrawiam
Wpisałem ten kod i jest ok, radio dziala.
Pozdrawiam
Lybra 2.4JTD
- KERAD
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Darek
Odp: Lybra - kod radia
To czy radio potrzebuje kodu możemy sami sprawdzić dokładny opis znajduje sie na 96 stronie instrukcji obsługi. Włączamy funkcje EXPERT i jeden z podtematów jeżeli na ekranie pojawi się napis SAFE radio potrzebuje kodu, jesli pojawi się CODE możemy spokojnie odłaczyć akumulator radio nie potrzebuje kodu.