Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego miejsca.
p.s byłoby gdzie się na spoty grillowo-piwkowo-mechaniczne spotykać

Moderator: Wilkin
o dzieki moglbys przyblizyc cos na ten temat jesli mozesz Gdzie dokladnie albo tel. badz poprostu mam tam pojechac i szukac sam Czy kogos tam zastane Dzieki To bylo by fajne za taką cene to jaaa"larry123" pisze:jest jeszcze podobno coś do wynajęcia w garażach an staniewickiej na Bródnie. chyba 500 zł za miesiąc ale nie jestem pewny.
nie wiem jak dziekowac jak bedziesz miec po drodze to potem daj cynk ze jest jak tam bedziesz Jeszcze raz dziekowac"EWCIA" pisze:Larry123 tylko niedaleko Staniewickiej jest serwis fiata czy coś podobnego...tam gdzie wymienialiście z Grzole kompa od Kappy![]()
hmm....jak się wyrobię z czasem to podjadę tam jutro /mam blisko prawie po drodze z pracy/...może będzie jakieś ogłoszenie o wynajmie
wlsciciel u ktorego wynajmowalem okazało sie ze jest swirem i chcial za ten maly garaz 2000 albo i lepiej bo zaczął gadac ze chce polowe moich przychodow faktory na moj sprzet i zebym mu sie dokumentowal powiedzialem ze mu sie pogielo a on jest gupi"marco" pisze:Wujek i Filutek - w stronę Łomianek ruszcie.
Jesienią było dużo ogłoszeń na wynajęcie i sprzedaż warsztatów samochodowych .
Rekonesans warto zrobić w tamtym terenie /gmina , prasa , komornik, inne wrsztaty ,blacharze- lakiernicy,np. magiel/,
A , Ciebie Filutek co , tak w stronę Kowna ciągnie - aaa?