...

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

Awatar użytkownika
Wujek_2000
Klubowicz
Klubowicz

Garaż poszukiwany

Post autor: Wujek_2000 » 19 mar 2007, 20:47

Szanowni klubowicze, szukam garażu o stosunkowo sensownych wymiarach i położeniu, do wynajęcia albo kupna. Musi się tam zmieścić podnośnik do 3 ton, czyli w miare wysoki, no i warto żeby zmieściły się też narzędzia itp. Garaż miałby posłużyć za warsztat więc prąd i woda mile widziane (kibelek też). Dobrze by było żeby teren w jego okolicy był też w miarę dostępny na autka. Inne rozwiązanie to grunt około 100 m2 pod budowę warsztatu. Cel zakupu tudzież wynajmu to solidne zaplecze na rozwój warsztatu spod herbu Squadra Italia 8)
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego miejsca.
p.s byłoby gdzie się na spoty grillowo-piwkowo-mechaniczne spotykać :wink:
Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Garaż poszukiwany

Post autor: Nat » 19 mar 2007, 21:06

8O Oho, czyzby spółeczka Filutek&Wujek (wy)company nam się szykowała? :D
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Garaż poszukiwany

Post autor: Radicz » 19 mar 2007, 21:39

Niestety nie pomogę, ale trzymam kciuki za ten biznes!!! : ok2 : : ok2 : : ok2 :

Pozdrawiam, Radicz.

Awatar użytkownika
Wujek_2000
Klubowicz
Klubowicz

Garaż poszukiwany

Post autor: Wujek_2000 » 20 mar 2007, 11:42

ano spółeczka się szykuje tylko chwilowo spółeczka ma problem ze znalezieniem dobrego miejsca na warsztat :(
Jakby się wam coś obiło o uszy lub oczy to prosimy o info :)

filip

Garaż poszukiwany

Post autor: filip » 20 mar 2007, 19:00

jak to sie mowi -' kto szuka nie błądzi. niestety juz nie urzeduje na loteryjki i bardzo dobrze teraz jestem w miejscowosci Zakret 3 km od wawy na terespol Ul.Asfaltowa 15 skret na Trakt Brzeski Oczywiscie zapraszam wszystkich i mam nadzieje ze bede sluzyl wam dalej jak by co bylo nie tak z autkami Jest to moje tymczasowe miejsce choc nie wiem na jak długo Do wspolpracy jestem gotowy ale jak wiadomo wspolpraca wymaga wkladow i zainteresowania Jesli ktoś z klubowiczów zobaczy miejsce na warsztat albo zna takie miejsce bardzo prosze sie pochwalic Dla znalezionego wysoka nagroda ;)

mail: filipbartoszewski@wp.pl
tel.667-215-637
Squadra Italiana

PS zarejestrowalem sie jeszcze raz poniewaz nie moge na tamtego nica sie zalogowac Pozdrawiam :( i dziekuje za ewentualna pomoc

Awatar użytkownika
Wujek_2000
Klubowicz
Klubowicz

Garaż poszukiwany

Post autor: Wujek_2000 » 20 mar 2007, 20:18

Damy rade Filipie już rozpuściłem swoje macki informacyjne gdzie się da, mam tylko nadzieję, ze skutecznie :roll:

Awatar użytkownika
larry123
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

...

Post autor: larry123 » 20 mar 2007, 20:33

jest jeszcze podobno coś do wynajęcia w garażach an staniewickiej na Bródnie. chyba 500 zł za miesiąc ale nie jestem pewny.

filip

Re: ...

Post autor: filip » 20 mar 2007, 20:44

"larry123" pisze:jest jeszcze podobno coś do wynajęcia w garażach an staniewickiej na Bródnie. chyba 500 zł za miesiąc ale nie jestem pewny.
o dzieki moglbys przyblizyc cos na ten temat jesli mozesz Gdzie dokladnie albo tel. badz poprostu mam tam pojechac i szukac sam Czy kogos tam zastane Dzieki To bylo by fajne za taką cene to jaaa :) Czy nadaje sie tak jak opisuje to wujek Dzieki za cynk

Awatar użytkownika
Wujek_2000
Klubowicz
Klubowicz

Garaż poszukiwany

Post autor: Wujek_2000 » 20 mar 2007, 21:37

Nie no cena więcej niż atrakcyjna pytanie tylko jak to wygląda. Ja miałem wstępnie miejsce przy Szczęśliwickiej, garaże należące do ministerstwa ochrony środowiska ale okazało się, ze teren ma być niedługo wyburzany :?

Awatar użytkownika
EWCIA
Klubowiczka
Klubowiczka

Garaż poszukiwany

Post autor: EWCIA » 20 mar 2007, 21:44

Larry123 tylko niedaleko Staniewickiej jest serwis fiata czy coś podobnego...tam gdzie wymienialiście z Grzole kompa od Kappy :lol:
hmm....jak się wyrobię z czasem to podjadę tam jutro /mam blisko prawie po drodze z pracy/...może będzie jakieś ogłoszenie o wynajmie 8)
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT ;-)

Awatar użytkownika
larry123
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

...

Post autor: larry123 » 20 mar 2007, 22:00

wiem że są wolne garaże na staniewickiej i pewien mechanik mowil ze sie tam przeprowadza ale jakos nie moze sie zebrac

marco
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Garaż poszukiwany

Post autor: marco » 20 mar 2007, 22:41

Wujek i Filutek - w stronę Łomianek ruszcie.
Jesienią było dużo ogłoszeń na wynajęcie i sprzedaż warsztatów samochodowych .
Rekonesans warto zrobić w tamtym terenie /gmina , prasa , komornik, inne wrsztaty ,blacharze- lakiernicy,np. magiel :wink: /,
A , Ciebie Filutek co , tak w stronę Kowna ciągnie - aaa? :wink:

filip

Garaż poszukiwany

Post autor: filip » 20 mar 2007, 23:06

"EWCIA" pisze:Larry123 tylko niedaleko Staniewickiej jest serwis fiata czy coś podobnego...tam gdzie wymienialiście z Grzole kompa od Kappy :lol:
hmm....jak się wyrobię z czasem to podjadę tam jutro /mam blisko prawie po drodze z pracy/...może będzie jakieś ogłoszenie o wynajmie 8)
nie wiem jak dziekowac jak bedziesz miec po drodze to potem daj cynk ze jest jak tam bedziesz Jeszcze raz dziekowac

Awatar użytkownika
Simone
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Garaż poszukiwany

Post autor: Simone » 20 mar 2007, 23:06

No proszę jak szybko znalazł sie wspólnik :)
Trzeba będzie to oblać :P :pifko:
I oczywiscie czekamy na nasza Kappe az Filip ja wyleczy :wink:

filip

Garaż poszukiwany

Post autor: filip » 20 mar 2007, 23:14

"marco" pisze:Wujek i Filutek - w stronę Łomianek ruszcie.
Jesienią było dużo ogłoszeń na wynajęcie i sprzedaż warsztatów samochodowych .
Rekonesans warto zrobić w tamtym terenie /gmina , prasa , komornik, inne wrsztaty ,blacharze- lakiernicy,np. magiel :wink: /,
A , Ciebie Filutek co , tak w stronę Kowna ciągnie - aaa? :wink:
wlsciciel u ktorego wynajmowalem okazało sie ze jest swirem i chcial za ten maly garaz 2000 albo i lepiej bo zaczął gadac ze chce polowe moich przychodow faktory na moj sprzet i zebym mu sie dokumentowal powiedzialem ze mu sie pogielo a on jest gupi
I pozamykal brmy potem nie otwieral policji co tu duzo gadac Wszystko dobrze sie skonczylo dobrze bo mam sprzet i robie tam gdzie robie jest ok Dzialam dalej i oprocz miejsca nic sie nie zmieniło

Dzieki za dobry pomysl na miejsce zobacze choc narazie rozgladam wawer wesola wał miedzeszynski Łomianki sa chyba drogie

Teraz oczywiscie dzialam dalej i mam gdzie robic takze daleej naprawiam ale nie przewiduje tam zostac na stale dlatego jestem gotowy na wspolprce i dzialania w dobrym miejscu

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”