Nowy właściciel pewnie pochwali się na Forum...
Pozdrawiam, Radicz

Moderator: Wilkin
na pocieszenie i tak Wam zostały dwie lancie w domu"Radicz" pisze:... i jest mi zajebiście smutno![]()
Ciesz sie zamiast smucic"Radicz" pisze:... i jest mi zajebiście smutno![]()
![]()
Służyła mi dzielnie ponad 2 lata i w sumie nie jedno razem przeszliśmy... A teraz ją zdradziłem
![]()
![]()
![]()
Zycie jest piekne jesli prawidłowo bierze sie srodki antydepresyjne"Radicz" pisze:... i jest mi zajebiście smutno![]()
![]()
Służyła mi dzielnie ponad 2 lata i w sumie nie jedno razem przeszliśmy... A teraz ją zdradziłem
![]()
![]()
![]()
Nowy właściciel pewnie pochwali się na Forum...
Pozdrawiam, Radicz
Radicz, idąc tym tropem dalej jeździłbym Fiatem 126p, bo nie jedno razem przeszliśmy"Radicz" pisze:... i jest mi zajebiście smutno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
przecież jestem:D"aro" pisze:A czy nowy właściciel pojawi się na forum?
Dokladnie!!! Gratuluje ze udalo Ci sie ja sprzedac i ze trafila w dobre rece"tomek" pisze:Ciesz sie zamiast smucic"Radicz" pisze:... i jest mi zajebiście smutno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wazne, ze poszla w dobre rece!
A to ci dopiero,a wszyscy czekaja na tego nowego wlasciciela..."Aras" pisze:przecież jestem:D"aro" pisze:A czy nowy właściciel pojawi się na forum?