Ogólnie to przerabiałam..tylko u mnie dioda od immo nie gasła..siłą rzeczy nie można było odpalić..

.Byłam u 3 fachur elektryków

, płakałam i jęczałam na forum...i nic....prawie już straciłam nadzieje...codziennie się denerwując

, że nie mogę odpalić...W końcu na jakimś spocie Nasz Larry123

, tak tak Nasz ulubieniec powiedział -"Ewcia zacznij od najprostszej rzeczy....po co latasz i wydajesz na elektryków i fachury od alarmów.., czy wymieniłaś baterię???"

....No tak ..hmm

..o tym to nie pomyślałam..i "fachowcy" też..ale kasę brali...Baterie kupiłam nowe sztuk 2 i co??? działa....Nie wiem jak u Ciebie...pewnie to poważniejsza sprawa...i z tego co wiem droga..bo tak- albo rozkodowujesz wszystko albo sprowadzasz kody, dorabiasz klucz programujesz klucze od nowa..jakoś tak..ja to przerabiałam w omedze...i koszt był ok. 680zł., podejrzewam, że w naszych cudownych Lanciach drożej...ale podzwoń do serwisów i popytaj...Aha jeszcze jest inne wyjście...czasem w gazecie się ogłaszają "Panowie" dorabiający i programujący klucze na tzw. miejscu, podjeżdza furgonetką- mini zakład z różnymi akcesoriami ..i pan "dorabia"... ale nie wiem czy to się zdarzało jeśli chodzi o Lancie..
Panowie jeśli coś naplątałam poprawcie mnie..