A niemozesz zrobić samego upgradu oprogramowania?Rob_W pisze:Niestety jeżeli ktoś ma starszy egzemplarz (jak np. ja) to trzeba najpierw zrobić update softu by wgrać mapy - w jednym z ASO w Warszawie za całą operacją usłyszałem kwotę ok. 1400zł
Wierz mi, że gdybym mógł, to na 100% bym to zrobił ... niestety (przynajmniej oficjalnie) samemu można jedynie zrobić update Blue&Me i wgrać język do komunikacji głosowej - soft do instant navi jedynie przez ASO - ale jeżeli ktoś wyszpera jakiś tool do samodzielnego zrobienia, to będę pierwszym, który to zrobispoker pisze: A niemozesz zrobić samego upgradu oprogramowania?
179 Euro to spory wydatek, chociaż mając mapy z 2014 znowu na parę lat będzie spokój, jakby mapy kosztowały 100 Euro to napewno bym kupił.
Możesz coś więcej napisać i tym programie? Możesz go jakoś wypożyczyć? Skoro nie żąda kodu przy zmianie softu to może całkowicie likwiduje pytanie o kod w mapach?Dawid pisze:Panowie nie piszcie że jedynie przez ASO bo to nieprawda.Posiadam program do softowania Instanta tak by nie żądał kodu przy odpaleniu.ASO stwierdziło że to niemożliwe....można???Można
Radio na pewno nie wybucha...u mnie wszystko po softowaniu jest ok.spoker pisze:Jeżeli ktoś chce ten soft to pisac na P.M. oczywiście na własną odpowiedzialność.
czyli po tym nowym sofcie da się zrobić klona innej mapy tzn. z innej delty i będzie działać?Dawid pisze:Radio na pewno nie wybucha...u mnie wszystko po softowaniu jest ok.spoker pisze:Jeżeli ktoś chce ten soft to pisac na P.M. oczywiście na własną odpowiedzialność.