Wolna amerykanka Thesis Poland v.3 -
- belial666
- Forumowicz/ka
Re: Thesis Poland v.3
pääkäyttäjä pisze:Ty sam się weź oflaguj, owiń drutem kolczastym i podpal w geście protestu bo przecież jak to tak można naśmiewać się z paru Thesisowców, co im jakieś tam tło heheszki urządza... ta "reszta" widzi, jak się zachowujesz(cie): jak przygłupie mohery, kto nie z wami tego zmieciecie. Posłuchalibyście się kiedyś to moze zrozumiecie, skad niechęć do grupki wybranych użytkowników Thesis.belial666 pisze:Słuszny cytat kolego. Cytowałeś gościa, który jest nieskazitelnością samym w sobie...hee...żal. Reszta natomiast, rozumiem, poszła za przykładem. Z drugiej strony jestem miło zaskoczony frekwencję rzucających kamieniem. Proponuję ukrzyżowanie. Rafako, jako wyróżnienie dostajesz włócznie, wyżyjesz się. Ja natomiast, umyję ci ręce...
Wezmę sobie radę do serca. Tobie natomiast proponuję zmienić awatara...
Nr. telef. 501259455
Ponieważ...? Myślę, a wręcz uważam, że to obecnej dyskusji jest jak znalazł - prześmiewczo.belial666 pisze:Wezmę sobie radę do serca. Tobie natomiast proponuję zmienić awatara...
- belial666
- Forumowicz/ka
Stary, prześmiewczy???... Proszę cię, postaraj się być szczery, bardzo proszę. Widać nie możesz też na niego patrzeć. Zmień, proszępääkäyttäjä pisze:Ponieważ...? Myślę, a wręcz uważam, że to obecnej dyskusji jest jak znalazł - prześmiewczo.belial666 pisze:Wezmę sobie radę do serca. Tobie natomiast proponuję zmienić awatara...

Nr. telef. 501259455
Czyli kto?pääkäyttäjä pisze:Jakby Ci to napisać, żebyś zrozumiał... jest tu paru "Thesisowców", co uważaja się za lepszych bo mają "prestiżowe limuzyny za piętnaście koła".
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
- belial666
- Forumowicz/ka
W gruncie rzeczy bardzo dobre pytanie, tylko, czy autor będzie umiał wskazać, czy pozostanie przy oszczerstwach.darbo pisze:Czyli kto?pääkäyttäjä pisze:Jakby Ci to napisać, żebyś zrozumiał... jest tu paru "Thesisowców", co uważaja się za lepszych bo mają "prestiżowe limuzyny za piętnaście koła".
Nr. telef. 501259455
Ależ proszę bardzo, kogo (i pewnie nie tylko ja) uważam za Thesis-terrorystów: Aufer, Flyman, Belial. Tak na szybko, jak tak czyta się ich posty.belial666 pisze:W gruncie rzeczy bardzo dobre pytanie, tylko, czy autor będzie umiał wskazać, czy pozostanie przy oszczerstwach.darbo pisze:Czyli kto?pääkäyttäjä pisze:Jakby Ci to napisać, żebyś zrozumiał... jest tu paru "Thesisowców", co uważaja się za lepszych bo mają "prestiżowe limuzyny za piętnaście koła".
Twój ruch.
Szanowny forumowiczu belial informuję, że od czasu utworzenia mojego nowego forumowego "alter ego mam" Cię dodanego do wrogów. Ciebie i kilku Twoich koleżków ze wspomnianych "prestiżowych limuzyn za 15 koła". Nie widzę co tam sobie na Forum wypisujecie, wasze ewentualne PW trafiają bezpośrednio do mojego śmietnika itp. Podsumowując i powołując się na stare powiedzonko: "no dres - no stres". Skoro już jednak nasz szlachetny kolega Damian Cię zacytował (a jego wypowiedzi widzę, oczywiście), odpowiem Ci, żeby było Ci miło i abyś miał wieczorną pociechę.pääkäyttäjä pisze:Ty sam się weź oflaguj, owiń drutem kolczastym i podpal w geście protestu bo przecież jak to tak można naśmiewać się z paru Thesisowców, co im jakieś tam tło heheszki urządza... ta "reszta" widzi, jak się zachowujesz(cie): jak przygłupie mohery, kto nie z wami tego zmieciecie. Posłuchalibyście się kiedyś to moze zrozumiecie, skad niechęć do grupki wybranych użytkowników Thesis.belial666 pisze:Słuszny cytat kolego. Cytowałeś gościa, który jest nieskazitelnością samym w sobie...hee...żal. Reszta natomiast, rozumiem, poszła za przykładem. Z drugiej strony jestem miło zaskoczony frekwencję rzucających kamieniem. Proponuję ukrzyżowanie. Rafako, jako wyróżnienie dostajesz włócznie, wyżyjesz się. Ja natomiast, umyję ci ręce...
Oferowaną mi włócznię możesz sobie wsadzić w... dolot od Thesisa albo gdzie tam sobie winszujesz. Ja nikogo krzyżował nie będę, chyba, że się sami zamierzacie krzyżować w swoim zamkniętym gronie.
I nie zaczepiaj mnie więcej, bo powiem mamie...
Serdecznie pozdrawiam.
Jest: Mercedes W123 200D '83 + Ford Mustang V ’06 + Mini Cooper ’05 + Skoda Superb 2.0 4x4 ’24...
Były: K SW 2.4 20V, Lybra SW 2.0 20V, K 2.0 20V x 2, Y10 bicolore, K 2.0 20VT, Thema 2.0 16V x 2, Delta II 1.6 8V, Y 1.2 8V, Y 1.2 16V, Y10 Selectronic, Delta HPE 2.0 16V bicolore, K 2,4 20V, Thesis 2.0 20VT...
Były: K SW 2.4 20V, Lybra SW 2.0 20V, K 2.0 20V x 2, Y10 bicolore, K 2.0 20VT, Thema 2.0 16V x 2, Delta II 1.6 8V, Y 1.2 8V, Y 1.2 16V, Y10 Selectronic, Delta HPE 2.0 16V bicolore, K 2,4 20V, Thesis 2.0 20VT...
- belial666
- Forumowicz/ka
Myślę, że w życiu się bardziej nie pomyliłeś. Powodem, być może jest zazdrość, nie powodzenie, strach przed posiadaniem Thesis, wtedy, zrozumiały jest Twój atak- życiowa porażka, która pojawia się we śnie, a znika na jawie... Rozumiem Cię, w 100%, też zazdrościłem, kiedy to posiadałem Lybrę, lecz, hmm, nie uciekałem się do tak podłych sztuczek, by klasyfikować ich poziom, intelekt na podstawie auta, które posiadają...Mało dojrzałe, nieprawdaż ?.pääkäyttäjä pisze: Ależ proszę bardzo, kogo (i pewnie nie tylko ja) uważam za Thesis-terrorystów: Aufer, Flyman, Belial. Tak na szybko, jak tak czyta się ich posty.
Twój ruch.
Z przyjemnością, lecz jest to niebotycznie trudne tak przez szkłopääkäyttäjä pisze:W rzić mie pocałuj, synek.belial666 pisze:Zmień, proszę
Ps: Pozwolę sobie przypomnieć, że w tym momencie za taki tekst dostałbym ostrzeżenie oraz na obecną chwilę bana... Ale rozumiem, masz przywilej...
Dodano: Rafako z tobą skończyłem- nie ma już nic w tobie coby mnie interesowało. Gdzieś wyleciało, dawno temu.
Nr. telef. 501259455
- bunkrowiec96
- Forumowicz/ka
- Imię: marek
Nie wiem, gdzieś wpierdzieliło moją wypowiedź. Nieważne - ciesze się że jadę na ten zlot i nareszcie zobacze kilka innych Thezisek bez względu na ich wartość. POZDRAWIAM wszystkich Lanciowców.
Pozwól, że zostanę na swojej pozycji, ostrzeliwując Twoją.belial666 pisze: Myślę, że w życiu się bardziej nie pomyliłeś.
PFHAHAHAHAHAHAHAHAHPowodem, być może jest zazdrość, nie powodzenie, strach przed posiadaniem Thesis, wtedy, zrozumiały jest Twój atak- życiowa porażka, która pojawia się we śnie, a znika na jawie... Rozumiem Cię, w 100%, też zazdrościłem, kiedy to posiadałem Lybrę,

Gwoli ścisłości, to jak na ironię to pod adresem "posiadaczy nie-Thesisów" padły uwagi w stylu, że są tłem i takimi tam. Sami izolując się i przeplatając niektóre Twoje i Wasze bzdurne, zarozumiałe teksty wystawiacie sobie opinię. Serio - w przypadku częsci notorocznie powtarzających się właścicieli Thesisów, zaczyna być gorzej, jak na forum jakiegoś VAG'a.lecz, hmm, nie uciekałem się do tak podłych sztuczek, by klasyfikować ich poziom, intelekt na podstawie auta, które posiadają...Mało dojrzałe, nieprawdaż ?.
Podać Ci adres? Albo może ja przyjadę?belial666 pisze:Z przyjemnością, lecz jest to niebotycznie trudne tak przez szkło
Nie mam żadnych przywilejów i ba - nawet na nie nie liczę. A jak Cię to boli... zgłoś do moderatora.Ps: Pozwolę sobie przypomnieć, że w tym momencie za taki tekst dostałbym ostrzeżenie oraz na obecną chwilę bana... Ale rozumiem, masz przywilej...
==
Podsumowując i kończąc (pewnie i tak wszystko wyleci w kosmos): nie trawię zarozumialstwa i takiego usilnego wywyższania się ludzi, którzy - cytując klasyka, mają limuzyny za piętnaście koła a pozostałych uważają za gorszych. Absolutnie nie mam nic przeciwko ani Thesis ani temu, żebyście sobie we własnym gronie (jak inni Wam nie odpowiadają) posiedzieli. Tu jest jeden z przykładów, jak wychodzi takie trochę zarozumiałe i samolubne podejście do tematu.
Pozdro600.
==
EDYTA: wymienieni wcześniej forumowicze zostali dodani do listy ignorowanych. Długo siedziałem cicho i unikam flejmów tudzież zabawy w śmietniku ale dzisiaj to nie mogłem się oprzeć pokusie - a macie za swoje, tło pozdrawia

Ostatnio zmieniony 30 mar 2015, 19:36 przez pääkäyttäjä, łącznie zmieniany 1 raz.
Damian, podaj proszę gdzie padły takie uwagi.pääkäyttäjä pisze:Gwoli ścisłości, to jak na ironię to pod adresem "posiadaczy nie-Thesisów" padły uwagi w stylu, że są tłem i takimi tam.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Proszę Cię... nie każ mi wertować stron forum. Nie ja jeden to widziałem i nie tylko u mnie taki tekst wywołał zdziwienie. Serio, z sufitu se tego nie wziąłem.darbo pisze:Damian, podaj proszę gdzie padły takie uwagi.pääkäyttäjä pisze:Gwoli ścisłości, to jak na ironię to pod adresem "posiadaczy nie-Thesisów" padły uwagi w stylu, że są tłem i takimi tam.