Wysłane z mojego Swift 2 X przy użyciu Tapatalka
faktycznie podobne
Jak sam trafnie zauważyłeś to był OT (Off-Topic) nie związany z tematem, więc nie wiem w czym widzisz problemproxima86 pisze:Usuwanie OT o daszkach AR159 i Clio z Hydre Park jest nie na miejscu Panie FXX
O mdłości to przyprawiają Wasze peany nt. Thesis, w każdym możliwym miejscu tego forumFlyman pisze:Może i dobrze się stało. Negatywne, pełne jadu teksty moderatora o Lanciach, na Forum miłośników marki Lancia, przyprawiają o mdłości.
Cała rozmowa nakierowana była, aby oddać wielki hołd alfie 159. Niestety, podobieństwo deski do clio, zakuło w serce i teksty poszły do śmieci. Jak na Alfohilkach.
Tutaj można o dupie maryny pisać bo to je dział róbta co chceta szefieFXX pisze:Jak sam trafnie zauważyłeś to był OT (Off-Topic) nie związany z tematem, więc nie wiem w czym widzisz problemproxima86 pisze:Usuwanie OT o daszkach AR159 i Clio z Hydre Park jest nie na miejscu Panie FXX
Zatem proszę załóż temat o daszkach w 159 i Clio i tam dywagujcie
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
A gdzie mam się podniecać Thesis-em
Jak sobie założysz temat o "dupie maryny" to śmiało możesz sobie o niej tam pisać
A podniecaj się gdzie chcesz, możesz nawet w toalecie, tylko nie wmawiaj innym, że jak Thesis Tobie się podoba, to rzeczywiście jest piękna i taka musi być dla wszystkichpietrek125 pisze:A gdzie mam się podniecać Thesis-emna Alfacholicach czy może na OCP
![]()
Problem w tym, że ja tu tematu Alfy nie zacząłem, zatem poucz swojego kolegę po fachu
Jeszcze słabiej jak Grzesio bredzi o czymś co mu się wydaje