Kupiłem dla mojej Lali pacjenta na przeszczep, szczerze mówiąc nie wiem jaka to wersja ale 1.9 JTD 105km sedan 2003 rok i mam zagwozdkę.
Moja przy zakupie była golaskiem, więc z tej chciałbym przełożyć nagłośnienie BOSE, kierownicę multimedialną, silnik i kilka i drobiazgów z kabiny i stąd garść pytań, na kilka z nich znalazłem odpowiedź ale nie do końca mogłem wyciągnąć to co chcę.
- Czy BOSE mogę przełożyć ot tak czy trzeba pociągnąć jakąś instalację? Było coś, że w bagażniku jest wzmacniacz ale w aucie, które kupiłem go nie ma (a nagłośnienie gra wyraźnie lepiej niż u mnie)
- Czy przekładka silnika z osprzętem wiąże się z jakimiś niespodziankami typu immobilaizer czy innymi?
- Czy kierownica funkcyjna i pająk są na zasadzie plug and play czy trzeba kombinować (tam jest wystrzelona poduszka, nie wiem czy wszystko w środku jest ok)
- W lusterku wewnętrznym jest czujnik, który mam w obu autach ale nie do końca wiem za co od powiada i jak to sprawdzić.
Ogólnie w autku są przednie poduchy wystrzelone ale dostało w drzwi pasażera, wersja bogatsza niż moja więc chcę troszkę to poprzezbrajać ale nie wiem jak i od czego się za to zabrać

Nad silnikiem jeszcze się zastanawiam a w każdym razie to, co mi zostanie wrzucę do działu na sprzedaż
Ukłony