1. Caly czas odkad kupilam auto swieci mi sie pomaranczowa ikona silnika. Poczatkowo byla kasowana w warsztacie ale po 2-3 dniach problem powracal. Wymieniono sonde lamba - nic to nie dalo. Moze ktos z Was ma jakiś pomysł jak rozwiazac ten problem ostatecznie? No chyba ze to nie jest problem a ja sie czepiam

2. Zdarza sie, ze ikona silnika zaczyna migac i przy przejsciu na mniejsze predkosci lub podczas zatrzymania caly samochod zaczyna sie trzasc - najbardziej widoczne jest to na postoju na swiatlach, mam wtedy wrazenie ze silnik chce wyskoczyc spod maski. Problem mija po zatrzymaniu sie i wylaczeniu silnika na kilka minut. Taka sytuacja zdarzyla mi sie 4 razy. Mechanicy nie potrafia pomoc, mowia ze nie wiedza o co mi chodzi. Ktos cos wspomnial o nierowno pracujacych cylindrach ale nic konkretnego. Jakieś pomysły?
3. Klimatyzacja - kable wymienione na nowe a czynnika ubywa, chociaz nie widac podobno przeciekow. Po nabiciu wystarcza na max 4 miesiace.
4. Mozecie polecic jakies miejsce w Warszawie i okolicach gdzie zdiagnozuja i naprawia te bledy oraz gdzie maja komputer z oprogramowaniem dedykowanym Lancii. Na ogolnych nie wychodza bledy.
Ogólnie: Świece i kable wysokiego napiecia byly wymieniane na nowe, "pare" innych rzeczy tez

Bede wdzieczna za pomoc.