Thesis - Connect/zmiana języka na bardziej ludzki

wuja
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 78
Rejestracja: 10 lip 2014, 10:44
Lokalizacja: Wypełnij to pole

Thesis - Connect/zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: wuja » 07 cze 2017, 15:29

Cześć.

Connect w mojej Thesis jest po włosku... Poratuje ktoś obrazem płyty do nawigacji dzięki któremu zmienię język na angielski? Wypaliłem jakiś obraz ściągnięty z chomika - miał działać, a nie działa ;) Byłbym wdzięczny za płytkę z mapami niemiec ;)
Ostatnio zmieniony 07 cze 2017, 23:09 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Prosimy tytułować posty zgodnie z zasadami! Regulamin działu technicznego!

Awatar użytkownika
Flyman
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3235
Rejestracja: 08 lis 2005, 0:00
Imię: Grzegorz
Lokalizacja: WPR

Re: Connect - zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: Flyman » 07 cze 2017, 16:18

A skąd człowieku do nas piszesz?

AUFER
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 2647
Rejestracja: 25 sty 2008, 0:00
Imię: Artur
Lokalizacja: Wałcz / Dobino / ZWA

Re: Connect - zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: AUFER » 07 cze 2017, 20:01

Witaj, kolega chyba ze Szczecina, dobrze kojarzę?
Mogę pomóc, adres poproszę?

Ps. A czytnik czyta np płyty audio?
JEST:
2x Lancia Kappa Coupe 3.0V6 + LPG
Lancia Phedra 2.0 + LPG

BYŁO:
Kilka ;) x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS

wuja
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 78
Rejestracja: 10 lip 2014, 10:44
Lokalizacja: Wypełnij to pole

Re: Connect - zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: wuja » 07 cze 2017, 22:44

AUFER pisze:
07 cze 2017, 20:01
Witaj, kolega chyba ze Szczecina, dobrze kojarzę?
Mogę pomóc, adres poproszę?

Ps. A czytnik czyta np płyty audio?
PW poszło

Awatar użytkownika
s0krates
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 796
Rejestracja: 19 paź 2013, 11:46
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Thesis - Connect/zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: s0krates » 09 cze 2017, 20:56

1. Sprawdź czy czyta Ci oryginalną płytę z audio - jak nie, to może masz laser brudny po prostu
2. Nie każda płyta działa. Powiedziałbym że trzeba dobrej, ale to nie reguła, bo u mnie np. działa esperanza :) wypalasz na najmniejszej możliwej prędkości
3. Działa tylko jak wkładasz do Connecta, nie do zmieniarki

Nie baw się w wysyłki, na 100% obrazy z chomika działają

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3400
Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów

Re: Thesis - Connect/zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: belial666 » 10 cze 2017, 0:28

Sokrates, są różni na globie... Adresy do stron tak też można wysłać komuś ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nr. telef. 501259455

wuja
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 78
Rejestracja: 10 lip 2014, 10:44
Lokalizacja: Wypełnij to pole

Re: Thesis - Connect/zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: wuja » 11 cze 2017, 22:03

s0krates pisze:
09 cze 2017, 20:56
1. Sprawdź czy czyta Ci oryginalną płytę z audio - jak nie, to może masz laser brudny po prostu
2. Nie każda płyta działa. Powiedziałbym że trzeba dobrej, ale to nie reguła, bo u mnie np. działa esperanza :) wypalasz na najmniejszej możliwej prędkości
3. Działa tylko jak wkładasz do Connecta, nie do zmieniarki

Nie baw się w wysyłki, na 100% obrazy z chomika działają
1/2/3 - Laser w Connect wymieniony, czyta płyty, nagrywane również.

Mógłbyś powiedzieć który obraz z chomika będzie odpowiedni?
Ostatnio zmieniony 11 cze 2017, 22:05 przez wuja, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
s0krates
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 796
Rejestracja: 19 paź 2013, 11:46
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Thesis - Connect/zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: s0krates » 11 cze 2017, 22:05


wuja
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 78
Rejestracja: 10 lip 2014, 10:44
Lokalizacja: Wypełnij to pole

Re: Thesis - Connect/zmiana języka na bardziej ludzki

Post autor: wuja » 11 cze 2017, 22:05

Dziękuję, jutro z rana próbuję ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”