w połączeniu z nartami może się zrobić całkiem miły spot - "przyjemne z pożytecznym"

Moderator: wujekp
dla każdego coś miłego..."Radicz" pisze:Ja nart nie uważam...![]()
![]()
![]()
Ale na Żywca się piszę!!!![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam, Radicz.
z brakiem śniegu nie przesadzałbym - w grudniu już oddawałem się błogiemu szusowaniu na Pilsku więc...."januszbb" pisze:Witam
Czy to jest propozycja na zimowy spot z nartami?
Jeżeli tak - to sugeruje albo początek stycznia - przed feriami z tym że wówczas sa krótkie dni i z reguły dość mrożno a ponadto w 2 poprzednich zimach z śniegiem było krucho w styczniu.
a drugi termin to marzec - dłuższy dzień, cieplej i pojawiają się zniżki posezonowe.![]()
Co do lokalizacji w rejonie żywca i okolic to coś się znajdzie więc może należy wcielić w życie propozycje Marta 27
pozdrawiam januszbb
Koledze chyba chodziło o wycieczkę połączoną ze zwiedzaniem browaru... I narty, jako dodatek"strang" pisze:Szczyrk lub w stronę Korbielowa.
"strang" pisze:Pozwólcie, że się nieśmiało wtrącę-jak narty to nie widzę Żywca. Szczyrk lub w stronę Korbielowa.
Znaczy, że niby nie na nartach, tylko na parapecie? hę?"Wujek_2000" pisze:Ja wraz ze swoją piękniejszą połówką nie jeździmy na boazerii natomiast chętnie pośmigamy na deskach
tu jest zawsze spór, bo niestudenty unikaja ferii jak ognia, studenty wprost przeciwnie."Wujek_2000" pisze:Jeśli chodzi o termin to może wzięlibyśmy pod uwagę to, ze niektórzy z nas są studentami i skoncentrować się na okresie tzw. ferii zimowych.