produkcja po 2007-08 roku
mile widziany automat
silnik 2.2 na gnojówkę bądź 2.5-3.0pb
Jakieś spostrzeżenia? eksploatacja, usterki typowe itp
Będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam.
Jak pora na Jaguara to nie kupujcie Mondeo z awaryjnym dieslemHelios pisze:Czy ktoś miał namacalne doświadczenia z takim kotkiem? Szukam auto dla ojca i myślę, że już pora na Jaguara![]()
produkcja po 2007-08 roku
mile widziany automat
silnik 2.2 na gnojówkę bądź 2.5-3.0pb
Jakieś spostrzeżenia? eksploatacja, usterki typowe itp
Będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam.
Nie przemawiają do mnie koreańce...Paweł Beski pisze:A bierzesz pod uwagę jakieś koreańskie auto? Taką Sonatę lub Magentisa np. Z takim budżetem miałbyś już jakiś wybór i nawet powinien znaleźć się automat.
Rozrzut masz niezły jeśli chodzi o wielkość i charakter samochoduHelios pisze:Części się jakoś ogarnie, na rynku od groma anglików za 3k więc chyba nie powinno być takiej tragedii?
Ciekaw jestem automatów jakie tam siedzą? ktoś? coś?
Co do tej ciasnoty to chyba będę musiał wziąć na testy byle jakiego z Legnicy i się przekonać
Ogólnie w grę wchodzi jeszcze kilka aut: 159, Saab 9-5, Delta, Volvo S60-S80, może jeszcze Giulietta, ale do 35k dostanę jakiegoś golasa, a ma być jak najbardziej na bogato!
Chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe typy?
Wymagania: rok min 2007, bogata opcja, mile widziany automat, mocny silnik 120-250KM, budżet max 35k
Zapraszam do dyskusji jesteśmy w hyde parku:)
O golasie mówiłem odnośnie Giulietty, ceny zaczynają się od ok 30k podstawowe wersje, często do opłat więc tu stwierdzam, że za ładną z dobrym wypasem ciężko będzie zmieścić się w podanym budżecie.Paweł Beski pisze:OK rozumiem. No to inne pytanie. W twoim wykazie widnieje Volvo. Napisałeś, że za podaną przez ciebie kwotę kupisz golasa. Biorąc pod uwagę o jakiej klasy aucie jest rozmowa, jest to stwierdzenie moim zdaniem nieco dziwne ale masz prawo do swojej oceny bądź zdania. Powiedz w takim razie tylko co twoim zdaniem ma auto kompletnie wyposażone? A co do samego auta uważam, że jest to bardzo fajne i trwałe wozidełko.