[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
maciej_ignys
Klubowicz
Klubowicz

Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Post autor: maciej_ignys » 17 lis 2015, 16:25

A Wy tak chłopaki na prawdę ? Na prawdę myślicie że górnolotna fraza i eurydystyczna retoryka zasłoni merytoryczne niedociągnięcia ?
Litości.....
Na to było te 40 stron onanizmu pseudointelektualnego ?
Nie ma takiej logicznej konstrukcji która usprawiedliwiałaby istnienie jakiegokolwiek boga, czy to "urojonego" w rozumieniu Dawkins'a czy patetycznego Boga-ojca, stanowiącego archetyp Ojca narodu, Polskiego uciemięzonego
To jest tylko plastikowy symbol Maryi z pizdrykiem na głowie do posikiwania wodą święconą.
Rozumiem Darku okopy które tworzysz i metody do tego użyte, ale na litość (niech nawet będzie nieistniejącą boską) nie dawaj się wciągać w te pozamerytoryczne gierki.
Ja oczywiście rozumiem na czym polega PiSowska narracja, ale te PRowskie bzdety możemy sobie tu podarować, prawda ?

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 17 lis 2015, 16:33

maciej_ignys pisze:A Wy tak chłopaki na prawdę ? Na prawdę myślicie że górnolotna fraza i eurydystyczna retoryka zasłoni merytoryczne niedociągnięcia ?
Ja oczywiście rozumiem na czym polega PiSowska narracja, ale te PRowskie bzdety możemy sobie tu podarować, prawda ?
Czy gdyby było inaczej toczyłaby się ta dyskusja???
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 17 lis 2015, 16:57

Duch-Dziadka pisze:
maciej_ignys pisze:A Wy tak chłopaki na prawdę ? Na prawdę myślicie że górnolotna fraza i eurydystyczna retoryka zasłoni merytoryczne niedociągnięcia ?
Czy gdyby było inaczej toczyłaby się ta dyskusja???
Oczywiście, że nie. Merytoryczność zmienia się sama. Jak widać sami jej nie kontrolują.
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 17 lis 2015, 17:02

Wybory się odbyły. Dylemat na kogo głosować nieaktualny. Wszystko zostało powiedziane, no może poza interpretacją rozdziału 31 Księgi Liczb. Proponuje zamknąć temat.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
maciej_ignys
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: maciej_ignys » 17 lis 2015, 17:08

darbo pisze:Wybory się odbyły. Dylemat na kogo głosować nieaktualny. Wszystko zostało powiedziane, no może poza interpretacją rozdziału 31 Księgi Liczb. Proponuje zamknąć temat.
Uuuuu... Pan się zbiesił ;)
Teraz się rozpocznie dopiero chapter twoo :D
Ja bym nalegał jednakowoż na pozostawienie tematu jako niemego świadka poczynań naszych nowych patrycjuszy ;)
Nie bez pewnej nutki ironii i sarkazmu :D

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 17 lis 2015, 17:11

darbo pisze:Wybory się odbyły. Dylemat na kogo głosować nieaktualny. Wszystko zostało powiedziane, no może poza interpretacją rozdziału 31 Księgi Liczb. Proponuje zamknąć temat.
Zamknąć temat w obliczu tych debilizmów, które zaczyna robić PiS???

Macierewicz, Kamiński i Biernacki jako kompetentni ludzie na stanowiskach???
Robienie dzieciom wody z mózgów, że nie pójdą od nowego roku do szkoły??? Wytłumacz mojemu dziecku, że przez ślepy i głupi naród nie pójdzie do szkoły, a tak bardzo na to czeka...
Sam minister finansów zaczyna mieć kłopot skąd weźmie po 500 PLN na drugie i kolejne dziecko.
Chce k : cenzura : wa usłyszeć o tych mądrych co na PiS głosowali aby podali merytoryczne uzasadnienie swojego wyboru.
Ty darbo go nie podałeś chociaż kilka stron wcześniej powiedziałeś, że zrobisz to jak nie będzie personalnych wycieczek???
Wycieczek nie ma i argumentów też nie.
Zupełnie jak w wypowiedziach PiSowskiej sfory.
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 17 lis 2015, 17:12

E tam zaraz zamykać, dobrze jest sobie pogawędzić na tematy od Boga przez PIS po dno i rynsztok.
Ja nie rozumiem cały czas jednego. Jak kolego Darbo możesz być wyborca tej partii. Jakbyś zrobił sobie przeróżne testy to raczej nie wyszedł by PiS, oczywiście jakbyś odpowiadał tak jak tu.
Rozdział kościoła od państwa, nie praktykujący ba nawet nieteoretyzujący :), o w miarę liberalnych poglądach gospodarczych. Nie, tak nie jest obraz wyborcy PiS.

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 17 lis 2015, 17:22

maciej_ignys pisze:Uuuuu... Pan się zbiesił ;)

Raczej zmęczył.
Duch-Dziadka pisze: Chce k : cenzura : wa usłyszeć o tych mądrych co na PiS głosowali aby podali merytoryczne uzasadnienie swojego wyboru.
Ty darbo go nie podałeś chociaż kilka stron wcześniej powiedziałeś, że zrobisz to jak nie będzie personalnych wycieczek???
Wycieczek nie ma i argumentów też nie.
Zupełnie jak w wypowiedziach PiSowskiej sfory.
Taka z Tobą dyskusja. Chcesz dalej rozmawiać a nie pamiętasz tego, co było kilka stron wcześniej. Powiedziałem, że to zrobię jak nie będzie personalnych wycieczek i to zrobiłem dość obszernie. Poklikaj to znajdziesz.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
maciej_ignys
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: maciej_ignys » 17 lis 2015, 17:32

Darku !!
Jawisz się jako człek ogarnięty i konstruktywny, acz tezy których bronisz są błazeńskie a co najmniej nieuzasadnione.....
Jesteś, jedyną osobą która broni tej fanfaronady z całym, emocjonalnym przekonaniem, nie dziw się zatem że obiektem ataków jesteś.
Co będzie to czas pokaże, ale na razie to Twoja supoyzycja jest podła -)
Ja się osobiście znów wyłączam z cichą nadzieją że Ty miałeś rację ;)

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 17 lis 2015, 17:37

Kasę może mieć i wariat, ale jego brat to szariat...;)
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Borek
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Borek » 17 lis 2015, 18:42

Ja bym chciał zauważyć, że nie będzie już w obecnym rządzie "człowieka z wyrokiem".

Prezydent ułaskawił Kamińskiego. : rotfl : : rotfl : : rotfl :
Drop a gear and disappear!

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 17 lis 2015, 18:47

darbo pisze: Taka z Tobą dyskusja. Chcesz dalej rozmawiać a nie pamiętasz tego, co było kilka stron wcześniej. Powiedziałem, że to zrobię jak nie będzie personalnych wycieczek i to zrobiłem dość obszernie. Poklikaj to znajdziesz.
Właśnie pamiętam...i wiem, że nie było nic co byłoby zasadnym argumentem.
Borek pisze:Prezydent ułaskawił Kamińskiego. : rotfl : : rotfl : : rotfl :

No i ch : cenzura : j
Na naszych oczach...w biały dzień. Po co to robił skoro wszyscy w PiSie byli przekonani, że jest niewinny???
I co darbo...masz jeszcze jakiś mądry argument???
Nadal uważasz, że Twój wybór był słuszny???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 17 lis 2015, 19:08

Dzisiaj przegłosowano brak rotacyjności przewodniczącego komisji ds. służb specjalnych. Zaczyna się IV RP. Nie sądziłem że tak szybko się zdemaskują. Robi się nieciekawie.

Awatar użytkownika
Rutuś
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Leszek

Post autor: Rutuś » 17 lis 2015, 19:22

Duch-Dziadka pisze:

No i ch : cenzura : j
Na naszych oczach...w biały dzień. Po co to robił skoro wszyscy w PiSie byli przekonani, że jest niewinny???
I co darbo...masz jeszcze jakiś mądry argument???
Nadal uważasz, że Twój wybór był słuszny???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Słyszeliście uzasadnienie "to jest krystalicznie czysty człowiek"
Ręce mi opadły
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011

była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 17 lis 2015, 19:46

Witam!
luka pisze:Robi się nieciekawie.
Dla bandytów : ok2 :

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”