Dudi pisze:No woda z piaskiem na plaży załatwią temat na wszystkie dni...Yzek91 pisze:Oby tylko pogoda dopisała, bo widzę że na terenie ośrodka jest co robić![]()
![]()

Moderator: wujekp
Dudi pisze:No woda z piaskiem na plaży załatwią temat na wszystkie dni...Yzek91 pisze:Oby tylko pogoda dopisała, bo widzę że na terenie ośrodka jest co robić![]()
![]()
Dokładnie tak , Alan .Al Boundy pisze:Kuźwa... U pepikow waruny czysto studenckie.... A jak się pawiuje artystycznie... Dobra bania i miód malina.... Może nawet padać....
Ze Andrzejem piliśmy w deszczu... Pod plandeką... Zdrowo było
Dokładnie każda impreza zależy od towarzystwa nie od warunków do spaniaMiroMiglia pisze:Dokładnie tak , Alan .Al Boundy pisze:Kuźwa... U pepikow waruny czysto studenckie.... A jak się pawiuje artystycznie... Dobra bania i miód malina.... Może nawet padać....
Ze Andrzejem piliśmy w deszczu... Pod plandeką... Zdrowo było
Jedna z naszych ostatnich klubowo-ochlejowych imprez odbyła się w strugach deszczu ,pod straganowym dachem ale z jaką ekipą za to !
Wiecznych malkontentów przez grzeczność przemilczę a ich brak na zlocie stosownie pominę .
Dla nas Zlot Ogólnopolski jest głównym puntem każdego sezonu klubowego ,choćby odbywał się w szałasach i tyle w tym temacie .....
Następny mój wpis będzie dotyczył kwestii : ile za trzy osoby , w pełnym pakiecie ?i innym też proponuję taką mniej stresującą wersję![]()
pozdrawiamy Miro&Grażka&Jaga
To ja mam lepiej bo 120 ale spoko wynajduję sobie czyste i pachnące lokale w tej cenie...wiesz konkurencja nie śpi a świat idzie naprzód_Rafako_ pisze:Ja mam w firmie bardzo niski limit na hotel w delegacji (max. 150 zł brutto), więc takie (cytując mojego kolegę - zacnego nieuka) "późne roko-koko" nie robi na mnie większego wrażenia![]()
Oby ciepła woda była, ściany nie były z "papier-marszczę" i na łeb nie padało i dobrze będzie
![]()
![]()
![]()
Zresztą Jodłowy też nie urywał d...a zabawa była przednia
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
Zygmunt, czy jako uczestnik 7 ostatnich zlotów ogólnopolskich mogę się wypowiadać?zygmunt1 pisze:Pozwolę sobie napisać, że wypowiadają się tu negatywnie osoby które nigdy na żadnym Ogólnopolskim LKP nie były. Proszę zatem o nie robienie off.
Jeśli państwo stawiacie na wygodę a nie na ludzi, to proponuję zmienić klub.
Hurtownikfaraon pisze:"Kupuję" cały dom drewniany z wyżywieniem dla minimium 15 (do 18) osób w opcji od piątku. Poza tym dopłacę za pobyt od środy wieczorem ze śniadaniami i obiadami dla tej grupy ludzi. Płatność w dwóch ratach: na koniec marca i na koniec maja.jakubg pisze:W wiadomości PW do mnie lub MacioBA podajcie informację:
- jaki wariant
- jak płacone (w ratach czy nie)
- ile osób
Proszę o rezerwację.
Mnie po "zlocie" Yamahy XJ w twierdzy Modlin już naprawdę niewiele zaskoczy, ale w dużej mierze się zgodzę - mimo, że uwielbiam Was wszystkich co roku spotkać i pogadać oraz zasuwać jednym z moich autek nawet kawał drogi na zlot to nie zdzierżyłbym, gdyby warunki sypialne i sanitarne zmuszały do takiego schlania się, że już wszystko jedno gdzie, z kim i jak...wujekp pisze: Dlatego uwagi Siwego, który ma osobiste doświadczenia, są jak najbardziej na miejscu - nie po to kupowaliśmy Lancie, żeby spotykać się w jakichś miejscach o bardzo niskim standardzie. I to że na zloty jeżdżę spotkać się z ludźmi nie oznacza, że nie lubię tego robić w przyzwoitych warunkach.