1.czy podjechać do innego spróbować bo może coś żle robił?
2.mam sterownik z innej kappy ale teraz mam 2 poduchy, a w tamtej była jedna więc sterownik czyli nie podmienie??
3.a jak poznać czy mam kurtyny powinny być jakieś oznaczenia w słupkach?
CZE ...volf pisze:Akurat jak Kappa jest przedliftowa to może być problem z podłączeniem, FES nie ogarnia. Obsługę sterownika TRW2 umożliwia dopiero MES od wersji 2.0 i to rejestrowany ...
Trzeba mieć nadzieję, ze będzie działać w wersji 2.4Fixed connection and error reding/clearing problems on TRW2 Airbag (Barchetta, GTV, Spider)
Muszę podjechać do pana Krzysia i spytać go o ten jego zestaw do diagnozy elektronicznej przeróżnych "furmanek, traktorów, koparek i spychów" ... poważnievolf pisze: Możesz napisać jakim programem sobie poradzono
Już jestem przy nadziei ...volf pisze: Trzeba mieć nadzieję, ze będzie działać w wersji 2.4![]()
Ja dzisiaj za pomocą MES 2.4 połączyłem się i skasowałem błędy airbag TRW2 w moim Fiacie Bachetta i Lancii Kappa 2.0 16VT. Wcześniejsze wersje MES nie łączyły się w ogóle z modułem airbag w tych autach.Miało to niby działać od wersji MES 2.0 { Support for old TRW2 airbag (Spider, GTV, Barchetta, Coupe, 145)}, choć faktycznie coś tam było nie halo skoro w wersji 2.4 podali