Idealny zlotowo to weekend Bożego Ciała - cztery dnirob_13376 pisze:No to prawdopodobnie znów mnie nie będzie w kraju...No chyba, że byłaby to druga połowa Czerwca, a jeszcze lepiej, ostatni tydzień...

Idealny zlotowo to weekend Bożego Ciała - cztery dnirob_13376 pisze:No to prawdopodobnie znów mnie nie będzie w kraju...No chyba, że byłaby to druga połowa Czerwca, a jeszcze lepiej, ostatni tydzień...
4 czerwiectopcio1 pisze:Idealny zlotowo to weekend Bożego Ciała - cztery dnirob_13376 pisze:No to prawdopodobnie znów mnie nie będzie w kraju...No chyba, że byłaby to druga połowa Czerwca, a jeszcze lepiej, ostatni tydzień...
rozrywki, ale sekretarz mi podpowiada, że prezes nie zgadza się na ten termin.
wojciech711 pisze: tak stawimy się na każdy proponowany
No i cały plan w...topcio1 pisze:prezes nie zgadza się na ten termin.
Flyman pisze:No i cały plan w...topcio1 pisze:prezes nie zgadza się na ten termin.
I ten aspekt trzeba brać pod uwagę (dzieciaki-szkoła).Maniak pisze:pasuje jak dla mnie i Mateusza, tuż po szkole (Wakacje)
Jak Tatko udostępni mi Lancię, to możliwe, że się zjawięNat pisze:Alfiarze chcą pobić rekord Guinessa w długości kawalkady Alf Romeo.
A gdyby tak z Lanciami?
Przesadzasz - na przykład w mojej najbliższej rodzinie właśnie "się kupuje" piąta Lancia, a pracuję nad szóstąrain pisze:W ramach LKP by nie przeszło: przyjechałoby więcej fiatów, alf, mercedesów i innych takich tam niż Lancii![]()