Wilkin pisze:Przemyśle

Moderator: wujekp
Wilkin pisze:Przemyśle
Z mojej strony: never-everwojciech711 pisze: jak będę w polsce to wszystko ustalę i dam znać - może będą chętni
...bo górol swej łojcowizny tak łatwo nie łoddoRafako pisze:...bo jeden czy drugi baca nie chce przestawić o 3 metry płotu (nawet jak mu górę hajsu proponują)![]()
![]()
![]()
Jak ktoś ma rzutnik, to ja na lapku mam program do Karaokefaraon pisze:Przypominam jak najłatwiej dojechać
... i wskazówki dojazdowe
Z Sanoka jedziemy na Lesko ?> kierunek Krościenko (Ustrzyki Dolne) droga nr 84; w miejscowości Olszanica jest drogowskaz w lewo: Ropienka 9 km; jedziemy do Ropienki i na skrzyżowaniu gdzie po prawej stronie jest szkoła, skręcamy w lewo ? jest drogowskaz Zawadka 5 km. Po ujechaniu ok. 2 km po prawej stronie jest nasz punkt docelowy.
I aktualna lista uczestników poparta wpłatami. Brakuje tylko kasy od Wilkina, ale jemu każemy puścić "przelew" na miejscuPrzypominam, aby zabrać ze sobą:
- klapki (aby wejść do groty solnej)
- stroje kąpielowe/gajciory kąpielowe - beczka japońska
- jw. - sauna
- ręczniki (w tym jeden duży kąpielowy)
- coś ciepłego (polar, kurtka p/deszczowa) - noce są zimne, wilgotne
i z innej beczki::
- śpiewniki (coby pośpiewać tudzież po-ryczeć)
- instrumenty (nie tylko płciowe)
- dobry nastrój i humor (może być w nadmiarze)
- niezbędne zapasy- melin w okolicach brak
![]()
W domkach jest pełne wyposażenie: lodówki, kuchenki, czajniki, naczynia etc. znajdzie się (tak sądzę) jakaś kawa, herbata - zawsze można coś przywieźć.
Pogoda zamówiona, ale jak to w górach - na troje babka wróży.
Ja też mam taki programSpxcompany pisze:Jak ktoś ma rzutnik, to ja na lapku mam program do Karaoke
I trochę utworów - koło 200