maniekgrudziadz pisze:Mefisto pisze:Witam kolego.
A OD CZEGO JEST GOOGLE LUB ALLEGRO. Dlaczego wszyscy z pierdołami zwracają się na forum jak wystarczy użyć przeglądarki.
Masz tu link do allegro z aukcjami do listew.

Tak ciężko poszukać?
Już denerwują mnie takie tematy zakładane bez sensu.
a napisałeś mu jak się je wymienia?
wypij browara i się nie spinaj, temat założony - nie musisz wchodzić na niego
Nie spinam się ale wystarczy trochę poszukać i można znaleźć.
Denerwuję się tym, że mnóstwo takich tematów się zaczyna, a więcej czasu mija na pisanie posta niż na znalezienie rozwiązania problemu.
Ktoś szuka części, wiem że lancia nie jest reprezentowana licznie jeżeli chodzi o części, ale wystarczy poszukać, spędzić trochę czasu przy kompie i szukać, a nie od razu pisać posty. Za niedługo na forum będą się ludzie pytać jak zmienić koło bo nie widać śrub. Najbardziej denerwuje mnie to, że wszyscy chcą mieć podane wszystko na talerzu pod nos. Żadnej własnej inicjatywy, lenistwo i brak operatywności.
I na koniec rysunek jak jest zamocowana listwa z EPER-a. Zajęło mi to całe 2 minuty. Można znaleźć rozwiązanie szybko w tak błahej sprawie ??
P.S. Jeżeli ktoś ma problem, który nie był opisany, albo tematu nie było na forum, a się z nim zetknąłem to zawsze pomogę. Sam potrzebowałem pomocy, pytałem, ale ile umiałem to szukałem we własnym zakresie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.