Klik
Dość rzetelny, ale wiadomo, jak to szkopy

A Tutaj o rodzajach tapicerki/ktoś pytał/,liczb niestety nie podają.
Dodam jeszcze, że to żółte cudo było już malowane,i to nieudolnie.Fleisige Deutsche Arbeit.
Może coś takiego by pomogło?Juras pisze:Moi Mili Parafianie
Od kilku miesięcy dłubie przy swojej beci. Rozebrałem ją do naga i wyczyściłem. Komora silnika jest już w wymarzonym kolorze i zaczynają się schody ze składaniem wszystkiego z powrotemJako, że pierdoła jestem, to po czasie spostrzegłem, że za mało zdjęć zrobiłem przed i po wyjęciu silnika. Męczę się z elektryką i drobiazgami z komory.
Czy macie może takowe zdjęcia (2.0 Volumex '83), albo jakieś schematy?
Każda wskazówka mile widziana
Jeśli będę jutro przy mojej Beci to spróbuję zrobic trochę zdjęc pod maską , silnika nie planuję wyjmowac ( na szczęście ).Juras pisze:Dziękuję za link, na pewno spróbuję,
ale miałbyś może coś co można by było przesłać mailem, byśmy jutro mogli wznowić działania?
Choćby zdjęcia komory silnika, pustej i pełnej, może jakieś schematy?
Cześć!Juras pisze:Moi Mili Parafianie
Od kilku miesięcy dłubie przy swojej beci. Rozebrałem ją do naga i wyczyściłem. Komora silnika jest już w wymarzonym kolorze i zaczynają się schody ze składaniem wszystkiego z powrotemJako, że pierdoła jestem, to po czasie spostrzegłem, że za mało zdjęć zrobiłem przed i po wyjęciu silnika. Męczę się z elektryką i drobiazgami z komory.
Czy macie może takowe zdjęcia (2.0 Volumex '83), albo jakieś schematy?