Czekamy..."nomads" pisze:Mogę porobić parę zdjęć jak ktoś chce(...)

Moderator: wujekp
Czekamy..."nomads" pisze:Mogę porobić parę zdjęć jak ktoś chce(...)
"Radicz" pisze:1- Romlen
2- Aras
3- Blash
4- Strang
5- Adam L
6- Dizzy
7- Tomasz
8- Pablo
9- Nomads
10- Mart27
11- Ewcia
12- Radicz
13- Maniek
14- PrezesJM
15- ?
Czesc Wszystkim !!"Orsya" pisze:no właśnie, popieram Radicza - przecież z Wrocka hajłejem A4 to raptem 1h 30 min... myślę, że pare osób mogłoby się skusić...
"Orsya" pisze:Ciniminis, jak na razie zapowiada się, że tak..
"Radicz" pisze:1- Romlen
2- Aras
3- Blash
4- Strang
5- Adam L
6- Dizzy
7- Tomasz
8- Pablo
9- Nomads
10- Mart27
11- Ewcia
12- Radicz
13- Maniek
14- PrezesJM
15- Orsya
16- Ciminis
17- ?
Jak wpadniesz na spota, to się pomyśli"januszbb" pisze:Witam wszystkich i każdego z osobna
Jako raczkujący w tym Szanownym Gronie Znawców i Użytkowników najlepszych samochodów pozwalam sobie na nieśmiałe pytanie ?
Czy będzie możliwość zakupu niektórych rzeczy Klubowych np. ramki po tablice. w trakcie tyskiego spotkania . Pozdrawiam januszbb Bielsko-Biała Lancia Dedra 1,8 LPG od 7 tygodni.
Cześć cinimimis gdzie się podziewałaś tak długo że aż 8000 postów masz do przeczytania"ciniminis" pisze:Czesc Wszystkim !!"Orsya" pisze:no właśnie, popieram Radicza - przecież z Wrocka hajłejem A4 to raptem 1h 30 min... myślę, że pare osób mogłoby się skusić...
po dluuuugim niebyciu ... przedzierajac sie przez gaszcz nieprzeczytanych postow - jakies 8202 sztuki- napotkalam watek owego zlotu ...
To prawda ... z Wroclawia to pikus-droga wiec i ja sie skusic chce ...
Jak dobrze rozumiem jestem 2 chetna sztuka z okolic Wroclawia ?
Mam nadzieje ze do tego czasu "zmecze" lekture postow ...
no jasne!"januszbb" pisze:(...)Czy będzie możliwość zakupu niektórych rzeczy Klubowych np. ramki po tablice(...)