Gdzie można kupić taki pług?
to 156 ???? nędza??? no co Ty....
co prawda 166 bardziej mi się podoba ....ale ta też jest ładna
co prawda 166 bardziej mi się podoba ....ale ta też jest ładna
Ostatnio zmieniony 14 sie 2006, 11:43 przez EWCIA, łącznie zmieniany 1 raz.
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT
nedza to ten pseudo-zderzak sluzoacy do odsniezania... a 156 to bella macchina...
acha... w pracy na kompie ledwo co widać (ciemny obraz i nie da się rozjaśnić. )...więc oblookam ten zderzak at home....Myślałam, że cała fura ma być "be..", mi tam się podoba..."Kornelio" pisze:nedza to ten pseudo-zderzak sluzoacy do odsniezania... a 156 to bella macchina...
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT
Troche przesadzony ten zderzak ale nie jest tak zle
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie
też sie zgadzam. Przypał na maxa z tymi felgami. Nie ma to jak szprychy w alfie powyżej
- Wujek_2000
- Klubowicz
Zderzak na tej 156 to kompletna pomyłka. Alfa GT to samochód dla akwarysty, po każdym myciu albo większej ulewie woda zbiera się w tylnich reflektorach, widziałem na własne oczy pracując w Carserwisie, autko jest niedopracowane i zrobione na odwal się. Alfa GTA... no cóż jak to mechanicy mawiają Gówno To Alfa i w pełni się tutaj zgadzam. Jedynie Brera jakoś za mną chodzi ale podejrzewam, ze też poza pięknym wyglądem i świetnym prowadzeniem jest tandetna
Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
ojj Panowie fiat to fiat...jakos podobna czy Alfa czy Lancia jeden pies...nie mowiac juz o Deltach,Dedrach i reszcze tipoplytowych...no oprocz wnetrz (troszke lepsza jakosc) to to samo przeciez...
choc osobiscie jestem fanatykiem Alfy...
choc osobiscie jestem fanatykiem Alfy...
- Wujek_2000
- Klubowicz
Kornelio, bardzo się mylisz, Fiat, Alfa i Lancia bardzo się od siebie różnią. Fiat... no cóż to Fiat, idą po kosztach i robią masówke na odwal się byle tanio (choć teraz to już nawet nie jest tani ). Alfa, piękne autka, rewelacyjnie się prowadzą ale psują się na potęge, AR to najbardziej wadliwe i zawodne samochody na świecie, co z tego, że ładne jeśli sama wymiana świec to horror i kosmiczne koszty a awaryjność AR to już legendarna jest . Natomiast Lancia to już głównie luksusowe samochody, Lancia stawia na wygode, przestronność i komfort wnętrz oraz zgrabną, nie rzucającą się w oczy linie. Jeśli chodzi o awaryjność to są one najbardziej dopracowane jeśli porównywać je z Fiatem i AR.
Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
hmm np co do swiec...swiece wymienia sie co 150k kilometrow w TwinSparkach...duze koszty?w starych silnikach na lancuchu koszt swiecy 9,50...duzo?
co do awaryjnosci moja 155 w ciagu roku zrobilem ponad 50k kilometrow i co sie zepsulo?raz wahacz i raz wezyk przy pompie paliwa (koszt 1zl)...duzo?
co do awaryjnosci moja 155 w ciagu roku zrobilem ponad 50k kilometrow i co sie zepsulo?raz wahacz i raz wezyk przy pompie paliwa (koszt 1zl)...duzo?