Kappa JTD - obroty biegu jałowego
- MichalP
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Jak temacie - czyli jakie powinny być?
muszą sie wypowiedzieć osoby, które się znają lub które mają JTD(oczywiście 1 nie wyklucza 2
) ale z tego co mi sie o uszy obiło to 800-900 obrotów 

Przysłowia tracą na aktualności: Szewc już nie hasa boso.
850-sprawdziłem w Autodacie 2004
Ford Fusion 1.4 TDCI
Audi A6 S-line 2.7 T Quattro 265 KM
Alfa Romeo 145 1.6 TS
Audi A6 S-line 2.7 T Quattro 265 KM

Alfa Romeo 145 1.6 TS
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Temat już był poruszany tu więc szukajcie skuteczniej na forum, nieraz głębiej już ktoś pisał o podobnych sprawach i można wyszukać wiele cennych informacji.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
jtd
1) Ja mam coś pomiędzy 800-750-na stałym poziomie."romlen" pisze:Temat już był poruszany tu więc szukajcie skuteczniej na forum, nieraz głębiej już ktoś pisał o podobnych sprawach i można wyszukać wiele cennych informacji.
2) A opcji "szukania" mam już po dziurki w nosie, gdyż każde zrobienie "wstecz" w przeglądarce równa się utracie pierwotnych wyników wyszukiwania!
Re: Kappa JTD - obroty biegu jałowego
U mnie wynoszą 800. Czasami gdy włącza sie klima spada do około 750."MichalP" pisze:Jak temacie - czyli jakie powinny być?