Kiwajka 2012 - Opolskie
Moderator: wujekp
-
- Klubowicz
- Imię: Krzysiek
Re: Kiwajka 2012 - Opolskie
Jeden Kris (tzn. ja) będzie. I też mam gips tylko że we włosach (jestem w trakcie remontu)Alan pisze:O maszCiekawe jak tam Kris i jego gips

było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy
A propos ataków znienacka, to moją Anetę zaatakowała dzisiaj szyba z komody - efekt 7 szwów na prawej ręce pod łokciem. Jutro z rana na kontrolę. Ale się nie poddajemyMiroMiglia pisze:A my chyba bez Grażki przybędziemy , bo praca zaatakowała ją znienacka![]()
Ale się nie poddajemy , pewnie że damy radę .

Jednak jeśli nie podjedziemy na ta 10 pod eMCi donalda, a wcześniej nie dam znac ze sie spóznimy np. 5-7 minut, to znaczy że siedzimy w jakiejś przychodni (tfu, tfu)

-
- Klubowicz
- Imię: Krzysiek
Wszystko wskazuje na to, że ja będę. Może nie punktualnie, ale będęAlan pisze:O maszCiekawe jak tam Kris i jego gips

Mirku, jadę swoim bo jest spore prawdopodobieństwo, że się spóźnię. A i ze względu jeszcze na nogę wolę być niezależny w razie czego.MiroMiglia pisze:My się już nie możemy doczekać .
Krzychu jak tam noga ? Jedziesz z nami czy sam ?
Ostatnio zmieniony 18 maja 2012, 20:50 przez Krzysiek82, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie w razie problemów z trafieniem podaję mój numer 883919442
I my również wynegocjowaliśmy nasze przybycie. Lucynka choć oszpecona troszeńke ( o czym wcześniej pisałem ) to gotowa do akcji. BRZEG NAJDZEŻDŻA 

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Rowerki powinny być takie jak na poniższym zdjęciu, którymi miałem okazję się przejechać w Cieplicach koło Jeleniej Góry jak pamiętam.Alan pisze:Bardzo mnie to cieszy
Pytanie organizacyjne,czy będą osoby chętne na wypożyczenie rowerów i zwiedzanie parku?
Dla berbeci idealna rozrywka. W Mosznej chyba takich atrakcji nie ma.
A my już gotowi na wyjazd. Alan, nie puść nam na ten tor jakiegoś IC lub ostatecznie TLK bo tak szybko machać wajchą nie damy rady

Pytanie organizacyjne: kiełbaski zabieram, nawet talerzyki jednorazowe, ale nigdzie nie mam widełek do kiełbasek takich ponad metrowych, się wzięły i podziały gdzieś. Kije jakieś trza naszykować

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
U mnie w tesco po 4pln sztuka metalowe z drewnianą rączką
Kupić ci kilka rano?

Panowie , gałązka i nóż , jak za dawnych czasów 

- romlen
- Założyciel LKP
Ja vol. Weź ich więcej a się sprzedają na miejscuAlan pisze:U mnie w tesco po 4pln sztuka metalowe z drewnianą rączkąKupić ci kilka rano?

Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Tel. 503124557-Orange

- MiroMiglia
- Przedstawiciel Regionalny
- Imię: Mirek
Brzegowców zapraszamy na parking przy autostradzie w kierunku Gliwic , będziemy tam zabieraćkecajgo pisze:I my również wynegocjowaliśmy nasze przybycie. Lucynka choć oszpecona troszeńke ( o czym wcześniej pisałem ) to gotowa do akcji. BRZEG NAJDZEŻDŻA
kolegę Darka z Alfą 155 Q4 z Oławy .
Będziemy tam ok. 10.30 .
Delta II HPE 2.0T 16V swap - I miejsce Miss 2011 , II miejsce Miss 2014
Beta Coupe 2.0 76' - dla znajomych -Feniks

Zeta 02' 2.0T 8V
Fiat Coupe 96' 2.0T 16V
tel. 501 077 356
- romlen
- Założyciel LKP
Nigdy nie jechałem po torach autem inaczej niż przekraczając je, zatem pomyślimy na miejscuAlan pisze:Romek,może zamiast malucha wstawimy na tor Prismę?

Tel. 503124557-Orange

Tel. 503124557-Orange

Słuchajcie,ja mam taką prośbę do rodziców...prosiłbym aby zwracać uwagę na to by w drezynie motorowej lub w wagoniku zawsze był ktoś dorosły.Drezyna i wagonik ma łańcuszki,ale to słabe zabezpieczenie dla wszędobylskiej dziatwy
A wbrew pozorom dosyć szybko się porusza